Sarajevo |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 11> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29 Ožujak 2010 u 18:30 |
Pa Dino vrijeme je!Hahahaha..Nego, lijepo te je opet sresti na cvijetnom forumu!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jao pa od kad se nismo skupili na jednoj Sarajevskoj kafici
![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Monty, hvala ti na informaciji. I Alisa mi se javila sa puno servisnih informacija...
|
|
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Restoran "Velika basta" je na Čengić Vili!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() |
|
Monty hvala za info, idem odmah pogledati gdje se točno nalazi.
|
|
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Mogu,kako da ne! Zenička 6 tel. 659-695 ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Okolina prekrasna a još ako je i jelo dobro, to je bio poseban ugođaj!
![]() |
|
![]() |
|
Monty, da li možeš staviti adresu ovog restorana. Mi se s kumovima spremamo na jedan vikend u Sarajevo.
|
|
![]() |
|
Imam,ivna,objavio sam ih u topiku "Sirom Bosne i Hercegovine..." |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Prekrasno! Nikad nisam bila u Sarajevu i zbog toga mi je jako žao...A imaš li fotkica o gradu , Monty?
|
|
![]() |
|
U 6. mjesecu prosle godine sam bio tamo,jeo i pio.Hrana je odlicna ,a ambijent jos bolji!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
i mene je vratilo u neke davno prošle dane...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože otkad nisam bila u Sarajevu pa ima 5 godina ali mislim na ljeto da bi trebala malo u rod pa zalutam malo i na baščaršiju -joj šta se ima planova ali stvarno je predivno ga ponovo vidjeti ja sam sa njim oduševljena ...
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Baka,Triša i sada je lijep,a nije ni daleko za ponovni susret
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Nekad je Sarajevo bio jedan od najljepših gradova u bivšoj državi, baš si mi probudila neke uspomene s maturalca, poslije toga nisam više bila, a dugo, dugo pamtim.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prelijep grad i okolica!
![]() |
|
![]() |
|
Malo svježih sličica sa Baščaršije.U nedjelju je bio lijep dan,pa smo ga moja porodica i ja iskoristili za ručak na Baščaršiji.Uslikala sam par slćica srca grada..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Wow!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |