Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 58> |
Korisnik | |
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27 Svibanj 2013 u 14:04 |
Draga Nataly, nema te u tvojoj temi, sigurno imaš krasnog cvijeća.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam dosla malo pogledati kako je kod tebe !
![]() Kod nas je zapao debeli snijeg ! ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Nadam se da se neće to dogoditi i ove 2013 godine, onda ništa od dolaska
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Nataly sretan Božić i sve najbolje tebi i tvojima!!
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
|
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
graničice su prekrasne, nema te dugo ovdje, ja sam željna vidjeti tvoje pupavice
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
dr.žislav ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 24 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 1117 |
Ovo je ona biljka na vrhu stepenica u mom vrtu za koju si rekla da ju sačuvam. Sada je upravo procvala. Ne znam o kojoj se biljci radi. Evo slike, a netko će već znati kako se zove.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
[QUOTE=Nataly]
I na kraju nekoliko graničica - Hemerocalis Crimson Pirate ![]() - hemerocallis Fooled Me ![]() - ovaj hemerocalis me zbunjuje bojama pa nisam sigurna znam li mu uopće naziv ![]() - Hemerocallis 'Double Passion' ![]() - Hemerocallis 'Minstrel Boy ![]() ![]() prvi put sam prosetala tvojim vrtom, sve je predivno ali one su mi bas vau ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
MiraK.....imaš ih u MBM-u
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Draga nisam dugo navratila a proljeće stiglo kod tebe
![]() Krasna sasa, nisam je kupila u Opatiji na sajmu, sada mi je žao ali znam gdje ih ima
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vrt se probudio,a sasu vec duze i ja zelim u mom vrtu,nadam se sljedece sezone da cu ispuniti tu zelju
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
To je normalni životni ciklus trajnica, zato se i zovu tako jer traju više godina. Kako bi izgledali vrtovi, a još više vrtlari kad bi se svake zime sve smrznulo i nestalo. Mislim da bi mnogi odustali od vrtlarenja.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
sarajka potraži je pod imenom pulsatilla nigricans |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
nataly dargo mi je da je proljeće i kod tebe stiglo
pulsatila ti je prekrasna, sjećam se da sam joj se i lani divila na tvojim slikama |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Nataly baš je lijepa i dopada mi se jako,ali po tom imenu sasa ne mogu da odgonetnem koja je to biljkica,ima li još neki naziv
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |