Moj povrtnjak u i oko plastenika |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 21:11 |
Kud si opet pobjegla
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smail, gdje su nove slikice plastenika!!!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Draga Smail obožavam tvoj plastenik!
Tako bi rado jedan kao tvoj, ali za sada ću uživat gledajuć kako to kod tebe napreduje. ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Smail, daj malo uslikaj plastenik, jako sam nestrpljiva da vidim kako sad sve u njemu izgleda!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej pozdrav, kod tebe nisam bila od prošle godine
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
I mene zanima kakve su biljke sada kad su ovi miusi i snijeg!
|
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Dvadesetak dana nema slikica, daj stavi nešto da vidimo kolike su biljčice ili ste sve popapali
![]() Gledala sam emisiju na TV u kojoj su prikazivali staklenike koji proizvode hranu za Hrvatsku. Oni dodatno zaštićuju povrće u stakleniku sa onom bjelom ( ali svjetlo propusnom) tkaninom za zaštitu biljka od smrzavanje. To bi ti mogla biti dodatna zaštita, a nije ni skupa kao vanjska. Moglo bi se unutar staklenika staviti manje konstrukcije na koje idu te tkanine i zaštit biljke. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
malo malo pa navratim u tvoj plastenik (da mi slučjno nešto ne bi promaklo
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
smail ti ćeš nas sve zaraziti sa plastenikom
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
nikad nisam vidjela ni čula za ove rotkvice,mljac, drago mi je da ti u plasteniku sve napreduje i da već ima za konzumaciju!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
prekrasno ti je u plasteniku,imaš svega
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
heheh, a ja isprva mislila da si ogulila banane...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
Dakle prvi puta sam u tvom plasteniku,pa to je prava fantazija.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Nikada mi ne promakne tvoj plastenik u aktivnim temama. Šteta bi bilo propustiti svaku sličicu. Kod tebe će blagdanski stol biti prava rapsodija zdravog povrća. |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Nisam već neko vrijeme stigla ništa pisati u dnevnik. Plastenik je u ovim hladnim danima doista zakon, temperatura ne pada ispod nule a i povrća ima već za potrošnju. Posebno su me oduševile rotkvice,crvene standardno uobičajne na našim tržnicama vjerojatno ne u ovo vrijeme ali zato ih ima u mom plasteniku, posebno su me oduševile rotkvice ledena svijeća, prijatno su svježeg okusa ako ih sijemo u proljeće na otvorenim gredicama ili u rujnu i listopadu u plasteniku ili tunelu, ako sijemo ljeti na otvorenom onda su ljutog okusa. Kod mene sada izgledaju ovako
i prijatno su osvježavajućeg okusa. Crvene ću slikati drugi puta. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga moon pozivam te na degustaciju povrtnica kod mene.
Draga Nataly pozdrav i tebi.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Baš ti sve lijepo napreduje i izgleda. Vrijedna si, svaka čast!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
od mog zadnjeg posjeta salata se počela savijati u glavicu, kad pomislim kako ćeš imati svoje povrće na tanjuru, odmah mi se jave misli o tim slastima okusa ....njami njami - baš će biti uživancije kod tebe
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |