zasto |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23 Rujan 2010 u 15:34 |
Pozdrav! Lavanda, tj. budrovka, raste ko luda, širi se i ima dosta visoke stabljike sa cvijetom, ne brini se, pokupi, podreži cvjetne stabljike, spremi si lavandu i oreži grm na željeni oblik, samo pazi da ga ne sprži sunce nakon orezivanja, orezuj kad nije tolika vrućina, znači pred kraj ljeta....
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da sada cvijeta, poklopila mi pola biljcica, znaci to je normalno, a ja u brigi
![]() ![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
mislim da ti je to sada normalno jer se sprema cvijetati ili već cvijeta...poslije cvijtanja je lijepo podšišaš i imati ćeš prekrasan grm
|
|
![]() |
|
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
o zasto, moja lavanda strsi na sve strane? Sto da joj uradim da dobijem lijepi grm, jesenas je posadena i nisam ju dirala.
|
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |