stare mirisne pelargonije - tražim |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 16:21 |
a tko zna,možda bar pomogne pa nebude gamadi gdje sjedimo...ovak palimo lanternu protiv komaraca i svašta...kakve imaš? Aj pošalji ako treba ja ti platim...i reci kak se razmnožavaju da si ih napelcam bar 4,5 komada za poslije
hvala ti puno da,da, gleda se poljoprivredna uredno ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmmmm... netko je gledao poljoprivrednu emisiju.
to su mirisne pelargonije. i ja ih imam, ali malo sam skeptican sa tim da teraju komarce. Tako da mislim da je to samo "dobra reklama". jer tesko da i kemiski preparati utamane tu gamad a ne malena biljkica. Ali ako treba mogu poslati jedan komad. ako se ne nađe netko bliži
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo ljudi lijepo molim ako netko ima koji pelcer od starinskih mirisnih pelargonija (sa mirisom limuna itd...) koje tjeraju komarce. Kod nas na placu ih nema pa možda znate nekog tko ima ili ima netko od vas za razmjenu? hvala! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |