slanje reznica ruža |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
d.i.n.a. ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 10 Rujan 2010 u 12:16 |
pojma nisam imala.... mrak!!!
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čula sam to, zgodno je podsjetiti se, ali vjerojatno bi bilo dobro i za druge reznice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za slanje reznica, ruža i ostalih drvenastih biljaka, to sam nedavno pročitala, treba prerezati krumpir na pola pa reznice zapiknuti u polovicu krumpira i onda ih se šalje bez ikakve brige... dođu svježi, ne osuše se...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |