Dani otvorenih vrata "KAKTUSI" Bešlić |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 12 Studeni 2007 u 15:00 |
Teak prekrasno, a za tvoju klincezu
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
oceana ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 405 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Thanks for sharing!
Sad sam se iznova zaljubila u kaktuse iako već dugo godina apstiniram od njih jer mi je svaki prerano završio u vječnim lovištima. |
|
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Molim
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Divota...A Vas ste dvije zbilja odradile posao na najvišoj razini..Hvala Vam objema...
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Prekrasne slikice....pohvale mami i anđelčiću....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Ovo je
|
![]() |
|
angi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Travanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1139 |
![]() a za tebe
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Upravo sm o Kaktusima Bešlić našla još malo i mislim da je vrijedno pogledati
ovdje;http://www.mojcvijet.hr/gallery/index.php?list=12&page=all ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Prekrasno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
GENIJALNO!!
![]() |
|
![]() |
|
Ah, da zaboravila sam vam pokazati kako moja kikačica završava svoj obilazak
![]() nije mogla odlučiti po stolovima što da si kupi pa je našla jednu tepsiju kaktusića dolje i pokraj njih provela cca 10 minuta i naravno izabrala kaktuse. ![]() |
|
![]() |
|
I na kraju budući da se ja ne mogu odlučiti što da vam sve pokažem najbolje je da dođete i vidite i doživite sve osobno, a tko ne može neka napravi potez mišićem ovamo
http://s239.photobucket.com/albums/ff193/gordana_02/kaktusi/ a ja vam šaljem veliku ![]() |
|
![]() |
|
Obišla sam sve, sve sam pregledala i na kraju svega opet se ponovila
![]() Ažurirao TeaK - 11 Listopad 2007 u 14:53 |
|
![]() |
|
Ulazim u zatvoreni dio i tamo me dočeka
![]() moju kikačicu sam ostavila da vidite visinu kaktusa (ona je visoka 123 cm) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A da bi vidjeli koliko je to veliki vrtni centar morate doći sami jer u objektiv mog fotića ne stane, ali evo vam mali djelić
![]() ![]() a da im strast nisu samo kaktusi vidi se ![]() |
|
![]() |
|
Kad krenete od Zagreba prema Sisku (starom cestom jer autoput još rade) doći ćete do sela koje se zove ŽAŽINA i tamo vas čeka
![]() na samom ulazu se nalazi jedan lijepi ![]() i još jedan ![]() |
|
![]() |
|
Dani otvorenih vrata u KAKTUSI- BEŠLIĆ počinju sutra, ali iz objektivnih razloga meni znanih ja ne mogu sutra i odlučila sam danas otići i vidjeti što se to tamo događa, što ima i naravno pokušati vama dočarati taj ambijent i sve te kaktuse na jednom mjestu.
Prije nego vam pokažem šta sam sve vidjela htjela bih se zahvaliti obitelji Bešlić koja mi je omogućila ulazak u vrtni centar i slikanje svojih malih i velikih kaktusića, unatoć tome što danas još imaju jako puno posla oko priprema za vikend. Kako sam već rekla ljudi su u velikom poslu; sade, rasađuju, uljepšavaju i mislim da im ja baš i nisam trebala, ali bili su tako raspoloženi i dobri da to ni na koji način nisu pokazali, stoga VELIKA IM HVALA JOŠ JEDNOM. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |