Festival cvijeća- Sv. Filip i Jakov |
Odgovori | Stranica 123 10> |
Korisnik | |
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 27 Travanj 2014 u 16:05 |
aralija I karli - hvala puno na predivnim slikama . uzivala sam I drago mi je da ste se nasli I druzili - pozdrav svima
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da malo i ja pridonesem slikama, iako moje slike nisu ni približno ljepe kao od aralije. Jako mi je drago da smo se odlučili otići do Sv. Filipa na sajam jer sam imala čast upoznati araliju, Nataliju i Antu, troje dragih i simpatičnih ljudi, puno im hvala što su našli vremena da se upoznamo, jer sam ih uhvatila taman na odlasku. Još jednom ih hvala. Oni su prvi sa ovog foruma koje sam upoznala. I ja njima iz kišnog Gospića šaljem veliki pozdrav, zajedno sa MM i sestrom. Bilo nam je jako lijepo s vama.
I na kraju jedna zajednička |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
Camellia
Cvjetni guru Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne slike aralija,vjerujem da ste uživali.
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Aralija , hvala ti na predivnoj fotoreportazi !
Fantasticno si nam docarala sajam cvijeca ! |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je današnji dan u Sv. Filip i Jakovu bio malo kišovit malo bez kiše evo i sličica, Kako su naiši ZD forumaši bili i jučer po sunčanom danu ovaj kišovit samo smo bili moja malenkost Natalija i naš mladi Ante, koji je usput bio i šofer a ima i prostrani gepek, e to mi je žao što nemam slikano. E to nije sve na sajam su stigli i Gospića naša forumašica Karli sa suprugom (koji je usput i glavni za šišanje njihove živice i kugla od šimšira a vjerujem i da svoje mišiće podmeće za kamenje koje ima u izobilju u njihovoj oazi ljepote) te simpatična sestrica naše Karli. Naravno kratko smo se sreli u cvjetnom kafiću a Karli ima i zajedničku sličicu (mada moram reći da ja se i ne volim baš slikati) Pozdrav ekipi iz Gospića i bilo mi je zadovoljstv Vas upoznati
A evo i par sličica iako su prevladavalee ljetnice a mene je svako zaokupio štand Bešlić a o tome drugi put
najprije nezaobilazno
|
|
|
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
računajte i na mene, a gledajući prognoze od 15 sati više nema kiše, pa ako se i pokisne nismo od cukra kako reče Natalija, ma mi smo od kamena škljiljevca, a on se pomalo otapa tako da treba sto godina da se otopi a toliko vremena zapravo i nemamo pa što nas briga
Karli prije par godina bila sam i kasnije u prvi sumrak a svi štandovi su radili, a kako se dan produžio od 16 sati pa dalje možeš potrošit cijelo bogatstvo kao u pravoj kockarnici
|
|
|
|
Ante3009
Mladi grm Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja idem u subotu poslijepodne. Prošle godine smo bili mokrii to mi je baš dalo poseban gušt u obilaženju štandova.
|
|
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u subotu popodne će se ići, bez obzira na kiš(ic)u, pa nismo od cukra
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislim da im je subota popodne "udarna", ne vjerujem da će biti sniženja, osim ako ne bude loše vrijeme, ko lani
gute, hvala, valjda će se netko sjetiti i slikati, moram priznati da nisam sigurna da ću ove godine ja nositi aparat, velik je, zauzima mjesto, briga više, iako je lijepo nanovo gledati slike i podsjetiti se karli, kasno nije sigurno, u subotu popodne je tek pravi "šušur", naravno, ako bude vrijeme, ako ne bude kišilo kao lani |
|
Karli
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobri ljudi pomozite, da li se isplati doći na sajam u subotu popodne, s tim da bi to bilo oko tri ili četiri sata. Da li je to kasno. Možda bi se ja, MM, moja sestra i njezin muž uputili ali tek popodne oko jedan sat a treba nam dva sata vožnje.
|
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To ce sigurno biti jako jako lijepo ! Vama zelim ugodnu voznju i lijepi provod
a nama zelim puno slicica , da mozemo vidjeti to sto ste sve kupile i kako vam je bilo ! |
|
aralija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I meni odgovara popodne , a kako imam iskustvo od lani da se cijene snižavaju zadnji dan(već ujutro ) mozda i u subotu popodne bude sniženja , ali kako vama odgovara ja sam penzić pa mogu kako hoću naravno ako MM taj dan bude raspoložen da napravi ručak , odnosno roštilj ( to jedino zna)a priloge ću ja spremit prije
|
|
|
|
Odgovori | Stranica 123 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |