Stiže proljeće-što sijemo? |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27 Ožujak 2012 u 17:35 |
"Heavenly Blue"-ja san danas to kupila i tako san sritna.. prekrasna je... ide li ona u vrt ili u pitar ..jeli to trajnica..kako se razmnožava.. na sunce ili u hlad ??? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uf ja sam dosta toga,dalije,penjačice:grahoricu,slak,kale,prkos,lijepi dečko,ukrasnu koprivu,kadifu,vučiku..i još toga..Još malo pa ću neke od njih koje sam sijala u posude i presaditi vani na dvorište.
|
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
Marina Ćorluka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
Posadila sam petunije u veliku posudu kao rasadnik,sve nikle -mislim pustile mala dva listića i već tri tjedna ne mrdaju,imaju vlage,svijetla i topline ali ne znam zašto ne rastu dalje-dali netko zna jer to mora tako pa će naglo krenuti(čemu se ja nadam) ili sam nešto pogriješila????
|
|
![]() |
|
mirna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Ah, pametna ja! Zaboravila sam reći da je pitanje za lukaccc.
|
|
![]() |
|
mirna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Super! Trebam informaciju iz prve ruke. Gdje si nabavio šarenolisnu vrbu, na kakvo mjesto si je posadio, kako se njeguje i koju visinu može doseći?
|
|
![]() |
|
Edi001 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
ma,moje idu i nakon kiše.neko vrijee sam imala pun vrt zabodenih štapova,ali to je tako ružno,a i mace nađu mjesto između.uh,uh...
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
jao poznam mi je tvoj problem...ja sam se trudila zemlju održavati stalno vlažnom.....jer mice neću u vlažnu zemlju....a kasnje su se već i odvikle pa više nije bilo problema...
|
|
![]() |
|
Edi001 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
Pozdrav svim ljubiteljima cvijeća! Trebam hitno jedan savjet.Kako uvjeriti mace da zemlju u vrtu nisam prekopala zbog njih nego da posijem cvijeće.Posađeno ne diraju,ali ima nako cvijeće koje sijem direktno u vrt.Pokušala sam stavljati nspravne štapiće,kamfor...ništa.I dalje obožavaju moju rahlu zemlju.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Dinčiiiiiiii
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
bas ste mi vrijedni shashaaaaaaaaaaaaaaaa veliki pozdrav
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
zdravka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 36 |
Ova zima je bas bila duga i sad bi bio grh sedeti u kuci
|
|
![]() |
|
daaa ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 44 |
i ja sam ujutro u vrtu iza ureda posijala vrećicu ukrasnog slaka
|
|
![]() |
|
Marina Ćorluka ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 124 |
opa netko je bio vrijedan-
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ja sam prejučer posijala slak uz ogradu (hvala ti Shasha), jučer nevene, kadifice, ukrasni luk, sljez, margaritele, a jagode su nekidan (iz čašica) preselile u vrt.
Osim travnjaka i druge su mi površine u vrtu obrasle u travu, htjela sam to prekopati, ali zapravo izgledaju prelijepo kad su je ukrasile blistave kitice jaglaca ![]() Na padini, preko puta procvale su ljubice, same, neke sam preselila u jednu od žardinjera u dvorište, valjda se neće buniti ![]() Sve mi je to napor, ali i veselje ![]() |
|
![]() |
|
Ja danas posadila slak vani,stavila sam par sjemenkica u ćašice da vidim kako izgleda kad krene,ali on je toliko porastao za dva tijedna da sam ga morala presaditi van, a ja vama pametujem.....svrbili me prstići
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
a nisam ni ja ništa vani sijao, sve je unutra u čašicama..
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
možeš,zakaj ne.Kasnije ga ,kad dobije lijepe listiće(neke trolisne,ko djetelina)prepikiraš
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ej shasha jel može i pakujac da ga posijem sad u neku teglicu ??
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Marina,ja sijem u kući,čašice,kutije,plastenici.Ništa van.Zima je još,zemlja je hladna.
|
|
![]() |
|
Ne zaljećite se sa sijanjem stiže nam hladni period do -5 se očekuje.Kad prođe onda na sijanje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |