Nije baš za hvaljenje, ali... |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 21:56 |
Neznam što mi je danas ali...što je ono na medeke?
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A što da kažem osim:"Giiiiiiips"!!Doduše krpanje rupa od tipli,odlična ideja.Upotrijebiću. |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
pozzz, ovaj gips mi je fenomenalan, nisam do sada još to vidjela
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Teglica sms mi je tako zanimljivih motiva i boja, ali gips...čudo neviđeno!!! To moje oči još vidjele nisu!!! Razumijem zašto im je bilo žao rezat gips!:) Stvarno kreativnost granica nema (hvala Bogu)!!!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Tek sam sad vidjela da je u pitanju kćer ali nema veze,ako se tebi,ne daj Bože što dogodi tako sa gipsom samo me slobodno zovi ,ja sam sestra po struci i spremna sam te njegovati a ...dogovorit ćemo-ti poslije k meni u moju kupaonu-tebi to tako dobro ide!
|
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
Stvarno super radovi i ideje.
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() gips je odlična fora ali nemoj to ponavljati kako kaže slavica
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Svi smo mi tako počeli!radovi su ti odlični ,samo tako nastavi!Oni medvjedići su super a gips više nego dobar ali nemoj sada kad toliko hvalimo tvoj gips slomiti i drugu nogui! Dobro nam došla!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Dobro došla! Radovi su ti odlični samo hrabro naprijed. Gips do sada neviđeno a tako doooooobro. Odlična ideja
|
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
svaka čast. ideja sa gipsom je odlična. moja nećakinja često ga rabi bilo na ruci ili nozi (nažalost al je totalna šeprtlja= i nemoj se ljutiti ukrast ću ti ovu ideju
|
|
![]() |
|
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
...cure, da vi znate kako se ja borim s mojim kuhinjskim stolom, tj. staklom...gips je bio u vlasništvu moje mlađe kćeri...i baš je bila "faca"...posramile ste me, jer sam ja masu radova pogledala, nad velikim brojem dobro "zaslinila", a ni jedan nisam pohvalila...molim vas za malo vremena...da se malo snađem...
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
dobro došla lilly71
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
radovi su prekrasni, ali gips je savršen
![]() |
|
![]() |
|
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
...baš ste super...još jednom, hvala...
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
lilly zelim ti dobrodoslicu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Lilly odlični radovi, a gips je broj 1
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
pa.... ja se baš ne bih složila da je ovo nešto baš i ne za pohvaliti kako si nazvala sovju galeriju, jer mislimd ase imaš i te kako sa čime hvaliti.... aposebice sa gipsom... ovo je definitivno ludilo....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Super ideje koje super izgledaju!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
...ajme...baš vam hvala...inače me gips i približio dekupageu...predugo je bio na nozi i baš je tražio nešto...
...i da, ja vam ništa do sada nisam lakirala, dok stoji-stoji, kada mi dosadi promijenit ću dezen i meni dobro... ![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Obožavam kad se nešto funkcionalno dekorira po kući tako da nek si se pohvalila, imaš čime i dobrodošla nam došla
![]() A gips je ludilo, zašto ja nisam znala za decoupage kad sam danima išla u školu sa pogipsanom rukom... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |