Sasafras nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
sasafras ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 01 Veljača 2010 u 15:15 |
MGrubi pošalji adresu na PP
|
|
Ništa mi ne pada na pamet
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
MGrubi ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 31 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mogu li zamoliti za malo sjemena ljupčeca i novozelendskog špinata? :)
trebam samo malo da skupim sjeme za sljedeću godinu |
|
autosjedalica glavu čuva
|
|
![]() |
|
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
Pozdrav sasafras
Hvala na sjemenkama,stigle su!! Izgleda da sam izgubila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
ja bi špinat i pasifloru ako ti je još što ostalo,a imam nešto sjemena lantane i crnooke suzane pa mogu podijeliti s tobom
|
|
![]() |
|
sasafras ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1257 |
Poslano za :
-Kontesa
-Floraifauna
-Karmela
-Bigmama
Ukrasne tikvice još nisam sve sredio.
Jel ima neko:
-Lantane
-Krompirko
-Buhač
-Crnoku suzan
-Čubar
|
|
|
|
![]() |
|
Stigla Nigella Sativa oliti Čurukot. Imam nešto sjemena za podijeliti pa ako je neko zainteresiran.
|
|
|
|
![]() |
|
Imam špinata. Pošalji adresu.
Pasiflora je caereula ili kako se već piše. Bijela s plavkastim. Staviti ću sliku cvijeta koji sam slikao 15.11. Nisam se mogao načuditi cvijetu u to doba godine s obziromda da nisam na moru.
Imam jeno 20 sjemenki Nigelle damascene pa mogu podijeliti na 4 paketića pa ako je neko zainteresiran.
|
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sasafras, imaš li još koju sjemenku špinata? ako smijem pitati, koje je boje pasiflora?
|
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Stigla pošiljka danas!
Hvala ti puno!
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
stigle sjemenke tikve, hvala sasafras!!!!
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hvala!javim se kada stigne!
|
|
![]() |
|
Poslano za Željka23, Horti i nata07.
|
|
|
|
![]() |
|
Antun007. Imam je ali kao što rekoh, nisam još raskomadao ukrasne tikve pa da ne šaljem dva puta a nije sila za sijanje.
|
|
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Sasafras,ja sam ti poslao adresu
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Pošalji adresu za špinat.
Ma trbat ću nešto jer imam dosta veliki vrt ispred kuće koji bi trebalo srediti ali nemam vremena pregledati slike pa da vidim šta mi se sviđa od biljčica.
Ima vremena za to.
|
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Evo javljam se za špinat, ako može. Ako želiš nešto iz moje ponude javi.
|
|
![]() |
|
Nakupio nešto sjemena novozelandskog špinata. To je onaj grmoliki što ga se bere cijelu sezonu. Jedna sjemenka, jedan grm. Ako je neko zainteresiran.
Izobećavao sam sjemenje ukrasnih tikvica ali mi moji još ne daju da ih reskomadam. Stići će svima kojima sam obećao.
Imam šefove i za Sashu i za Antun007 ali ću poslati zajedno sa sjemenom.
|
|
|
|
![]() |
|
Ukrasnih i hokaido imam nešto i poslat ću ti ali kasnije zajedno s ukrasnim, kao što rekoh, nek stoje još malo kao ukras. Šefova više nemam, jedino ako se ogrebem od susjede. Pošalji adresu.
Poslano za SilveK i floraifauna.
|
|
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Pa ako ima i ukrasnih i šefa, po mogučnosti i hokiado |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
nata07, da, hokaido je jestiva i imam je još nešto. Nemam ja toga puno jer sam tek početnik. Pošalji adresu.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |