fridin dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 21 Svibanj 2010 u 02:08 |
ne znam...volila bih ali sumnjam...pa ipak je najvažnije da on lijepo raste i napreduje...
..a baš sam tužna jer već 20 dana nisam bila na otoku u vrtu...nemam ni slikica kako sad izgleda...MD je danas otišao doli ( ima posla oko drva) i kaže da je trava kao luda narasla ( a kako i neće na toliku kišu), masline procvjetale, artičoka još ima, a o cvijeću mi je znao samo reći da su procvjetale neke ruže crvene kao krv ( to su shashine)...ako se u nedjelju vrati bez slika topom ću ga poslati natrag preko dva otoka na treći... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I meni je crveni puno draži, a možda tvoj promijeni boju kasnije, možda je još mlad.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
DA, učiteljica RN...
Japanski javor napreduje, prolistao je i sad se sunča na balkonu, ali nije crveni nego zeleni, a ja sam tako htjela crveni.... |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Je li japanski javor kupljen na aukcijama napredovao? Tek sad sam posjetila ovu stranicu i vidjela božićne ukrase, super su. Jesi li ti učiteljica razredne nastave?
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš lijepi radovi, kad ovo vidim ponovne me vuče davna želja da organiziram neku radionicu sa dječicom, možda nekad ...
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepi ukrasi Frida, čekamo nastavak
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
joj, nocas zovu 0 stupnjeva...hoce li mi nasmetati stablasici i drugom cvijeću vani?
|
|
![]() |
|
pokusat cu sutra malo slikati po skoli...
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Vjerujem da super izgledaju i na boru .Zanimljiva ideja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovak je tekla izrada ukrasa, a napravili smo ih oko 50ak...na boru bas efektno izgledaju...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
čekaam
![]() |
|
![]() |
|
a po meni je slabiji nego lani...nastavnica iz likovnog je glavna za uređenje hola i zadala je opet crveno-bijelu kombinaciju...nisam bas bila za, ali sto je tu je...radili smo ukrase od neispravnih cd-a...sad cu staviti slikice ako ih nadjem ( samo ukrasa, bor jos nisam slikala)...
|
|
![]() |
|
Krasne su,jedva čekam slikice ukrašene škole.Kakav je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
a evo u kakvim je frida poslovima trenutno...u školi se uzurbano sprema za nadolazece blagdane...dopalo me ( kao i uvijek) dekoriranje i ukrašavanje...
sinoć sam napravila mini čestitke za poklončiće uzvanicima na božićnoj priredbi u školi... jedna ![]() pa druga ![]() pa treća ![]() pa pet ![]() pa punooo ![]() |
|
![]() |
|
vidiš, ovo ću svakako probati... |
|
![]() |
|
Joj, cure, nije me bilo duze ovdje...sorry sto nisam odgovorila...
mirna, maslina se orezuje zimi...kad sokovi u njoj uspore i umire se...mi masline orezujemo kad ih poberemo..znaci sad je vrijeme za to, ali moze sve do proljeća...za maslinu nije štetno niti ako ih režeš bilo kad što se tiče suhih grančica...e sad, da li ces dobiti starinski izgled...deblo stare masline kao na slikama je deblo staro po stotinjak godina pa je kora nabrazdana i raspucana...mlade masline imaju glatku koru, posebice ako su održavane - redovito škarane... |
|
![]() |
|
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
ej frida samo narežeš bijelog luka i staviš na zemlju cvjetnjaka i uši brišu...
![]() za bijelo ulje su mi rekli da biljka tretirana njime ne smije biti u kući neko vrijeme, nisam sigurna koliko,ali najmanje 2 tjedna.
pa sad znaš za ubuduće ako ti zatreba
|
|
![]() |
|
mirna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Frida, hajde, molim te, pomozi. Trebam savjet. Imamo maslinu na terasi.
Kada i kako se maslina orezuje?
Mi bi htjeli da ona s vremenom dobije izgled kakav imaju stare masline.
Sada ima krošnju i ne znamo kako ju orezati.
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Draga Frida o kakvim ušima je riječ nisam baš shvatila,da li su to možda štitaste uši,bijele vunaste?Ako je o njima riječ onda ih prskaj sa bijelim uljem,ja sam tako spasila svoje dvije krasule,a ako ga nemaš imam ja litru pa se možemo dogovorit za kavu da ti donesem tako da ne kupuješ jer je litra 60 kn.
|
|
![]() |
|
Danas sam se morala oprostiti jos od dvije biljčice koje nisu izdržale borbu sa bijelim ušima
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |