Dacky - salvetiranje i nerviranje |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 14:42 |
jako lijepi radovi,nema sta...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Dacky
Nedavno posijan Pridružen: 21 Listopad 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 42 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natasa hvala na savetu trenutno nemam vise tog materijala ,a sljokice su mi zavaravale tragove od boja naravno poslusacu te i drago mi je da me ispravite kad nesto krivo uradim
|
|
piramidal
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš su ti slatke te slikice.
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako smijem primjetiti i zamijetiti, a i dodati samo jednu sugestijicu... malo mje previše svih ovih šara sa šljokicama... probaj ih malo smanjiti... ili, vidi ovaj rad sa tulipanima, tako lijepo izdvojen vrlo zanimljiv motiv, lijep ram, i naposlijetku mi ovo sa šljokicama i šarama dođe too much.. ako imaš tog materijala još i ako ti se da poslušati sugestija, probaj sve to pooviti, samo nemoj staviti šljokice i rad prelakiraj lakom u psreju u jedno tri do četiri sloja... vidjet ćeš koliko će rad odskočiti i kako ćeš dobiti prekrasan efekt sa onom starom - manje je više
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Dacky
Nedavno posijan Pridružen: 21 Listopad 2009 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 42 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima za motivaciju potrudicu se da budem urednija!
|
|
Dacky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje divne ste al ti radovi su jos daleko od divnih,jos moram puno toga odraditi da bi oslobodila ruku.Jos ni ne iskrajam dovoljno dobro pa mi krajevi salveta malo vire no dobro spasili su me gleteri.Ona prva sa tikvom je blagi uzas al zadovoljna sam jel je poslednja zadovoljavajuca,videcemo kakve ce ostale biti
|
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A kad sam ja išla u osnovnu decoupage još nisu ni izmislili
A Frano Lasić je bio mlad
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i kod tebe moramo uspoređivati sa stvarnim veličinama za uvidjeti koliko su malecke slikice... odlične su mi jer motivi izlaze preko unutarnjih rubova pa im to daje neku dodatnu dimenziju uz stapanje s prikladnim pastelnim nijansama :)
ah, da mi je bar netko rekao za decoupage ili htio lijepiti salvete drvofixom kad sam tjednima imala zagipsanu ruku još u osnovnoj školi |
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Najprije sam pomislila da su to samo okviri ali onda sam po motivima skužila da je to nešto jako malo i jako ,jako slatko |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno!
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesi sama radila ove gipsane odljevke?
|
|
ANĐELKA
|
|
prila
Mladi grm Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dacky stvarno odlični radovi na gipsanim ploćicama.ovako grupirani su skroz bajkoviti.kao da pričaju priču.
|
|
Dacky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dacky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dacky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dacky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dacky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dacky
Opcije poruke
Hvala(0)
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, bravo. Dobro nam došla i samo tako nastavi!!
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dacky, kod tebe to ide jako brzo! Jako lijepo!
|
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |