Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rainovi vrtni prijatelji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rainovi vrtni prijatelji

Odgovori Odgovori Stranica  123 39>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
bugicaza5 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8291
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugicaza5 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rainovi vrtni prijatelji
    Objavljeno: 07 Veljača 2015 u 15:28
I ja sam prošetala ovim lijepim vrtom diveći se predivnoj kolekciji cvijeća... ali rain nema niotkud da nam podari još koju fotkicu... smile65
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
temzi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1316
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje temzi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Ožujak 2014 u 16:21
ajmeeeeeeeeeeeeeeee ubile me ove slike,iako nema već jako dugo novosti o ovome savršenom biljnom carstvu moram napisati da sam sa divljenjem pregledala ovaj vrt.pozdrav
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2013 u 22:31
Malo da skinem prašinu sa ove teme,jer vidim da vlasnika vrta nema malo duže u njemu.Stvarno je šteta,jer je vrt stvarno prekrasan.Pažljiv odabir biljaka i sve je na svome mjestu.Za mene zaista poseban vrt.
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 12:13
evo mene znatiželjno sam ušetala u tvoj vrt i još sve čekam da vidim tko je Rain a kad ono kavalirček. Ma izazvao mi veeeeliki osmijeh na lice jer i mi imamo curicu koja se zove Bela. A kad sam krenula kroz slike vrta... isuse samo mi je ladica padala. divno divno  i još divnije
smile94
belica,zagreb
Na vrh
dado_84 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dado_84 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Travanj 2012 u 10:11
Rain jel su se tvoje biljke probudile :)?
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2011 u 17:41
smile141 šaroliki vrt, prepun raznoraznog prekrasnog cvijeća, ali svi klematisi smile128
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2011 u 10:39
Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 09:00
Bila na drugoj strani Sljemena, svašta lijepog vidjela, hvala na svemu. Nadam se da neću dugo čekati na uzvratni posjet LOL 
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2011 u 22:01
potpisujem sve komentare prije mene
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2011 u 06:44
smile57
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2011 u 04:37
Prelijepo!
Time is something you can never get back..
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 18:39
Ja smile199 oduševljena beskrajno smile57
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 18:05
cvijetno carstvo u kojem sam ne uživala vec odmorila duh i tijelo.... ma budem ja navratila ovdje i prije spavanja da me uspava.... ovo je savrsenstvo smile78
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2011 u 15:04
bome ja si s guštom pogledam tvoj vrtek i pasem okice smile39
zapela sam jedno pola sata kod klupice i onog dijela sa čuvarkućama...pa krenem dalje pa se vratim natrag i za čas ti prođe vrijeme LOL
Rain, svaka čast smile128

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2011 u 09:04
Vidi se da vrt uređuješ sa guštom, sve je baš onako kako bi trebalo biti. Izgleda prekrasno i uživala sam šetajući ti kroz vrt.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 22:21
Prava rapsodija boja i cvijeća. Oduševile su me stazice, jezerce, potočić, ma sve je prekrasno, puno si toga napravila i sada se pokazalo u punom sjaju. Krasan vrt i cvijeće, svala čast, uživala sam Clap
život je more
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2011 u 22:13
...kak ti je sve lijepo i uredno smile39prava gospočija!!!! divota...jako lijepe eševerije, hoste, klematisi da i ne govorim..a uostalom, kod tebe je sve uvijek posebno i lijepo...pozz Big%20smile
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 09:50
Bok,Jagoda,drago mi je kaj te vidim.Papige su ti Aclepias syriaca,zeljasti grm visine do 2 m,raste na suncu,s malo vode.Cvate poput luka,a papiga je plod,koji traje oko mjesec dana ako ga staviš u čašu s vodom,nakon roga se osuši,pukne i van izlaze sjemenke.Malo je agresivan.pozz
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 01:03

smile79Rain prekrasan ti je vrt, puno lijepih cjelina i puno prekrasnih biljaka istog roda u raznim bojama. Užitak nadopunjuje kutak za odmor i opuštanje...ClapClapClapPonavljam pitanje o papigama, jesu li to tikvice ili nešto drugo?

sutra je novi dan
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2011 u 00:40
Veeelik mi je vrt,a još veći brijeg iznad njega.A kak radim u turnusu,imam malo više vremena od onih koji rade svaki dan,pa stignem.A volje mi ne fali,tak da ide to pomalo.
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.