Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 39> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07 Veljača 2015 u 15:28 |
I ja sam prošetala ovim lijepim vrtom diveći se predivnoj kolekciji cvijeća... ali rain nema niotkud da nam podari još koju fotkicu...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajmeeeeeeeeeeeeeeee ubile me ove slike,iako nema već jako dugo novosti o ovome savršenom biljnom carstvu moram napisati da sam sa divljenjem pregledala ovaj vrt.pozdrav
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Malo da skinem prašinu sa ove teme,jer vidim da vlasnika vrta nema malo duže u njemu.Stvarno je šteta,jer je vrt stvarno prekrasan.Pažljiv odabir biljaka i sve je na svome mjestu.Za mene zaista poseban vrt.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo mene znatiželjno sam ušetala u tvoj vrt i još sve čekam da vidim tko je Rain a kad ono kavalirček. Ma izazvao mi veeeeliki osmijeh na lice jer i mi imamo curicu koja se zove Bela. A kad sam krenula kroz slike vrta... isuse samo mi je ladica padala. divno divno i još divnije
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Rain jel su se tvoje biljke probudile :)?
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() ![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Bila na drugoj strani Sljemena, svašta lijepog vidjela, hvala na svemu. Nadam se da neću dugo čekati na uzvratni posjet
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
potpisujem sve komentare prije mene
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepo!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Ja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
cvijetno carstvo u kojem sam ne uživala vec odmorila duh i tijelo.... ma budem ja navratila ovdje i prije spavanja da me uspava.... ovo je savrsenstvo
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bome ja si s guštom pogledam tvoj vrtek i pasem okice
![]() zapela sam jedno pola sata kod klupice i onog dijela sa čuvarkućama...pa krenem dalje pa se vratim natrag i za čas ti prođe vrijeme ![]() Rain, svaka čast ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vidi se da vrt uređuješ sa guštom, sve je baš onako kako bi trebalo biti. Izgleda prekrasno i uživala sam šetajući ti kroz vrt.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prava rapsodija boja i cvijeća. Oduševile su me stazice, jezerce, potočić, ma sve je prekrasno, puno si toga napravila i sada se pokazalo u punom sjaju. Krasan vrt i cvijeće, svala čast, uživala sam
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
...kak ti je sve lijepo i uredno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Bok,Jagoda,drago mi je kaj te vidim.Papige su ti Aclepias syriaca,zeljasti grm visine do 2 m,raste na suncu,s malo vode.Cvate poput luka,a papiga je plod,koji traje oko mjesec dana ako ga staviš u čašu s vodom,nakon roga se osuši,pukne i van izlaze sjemenke.Malo je agresivan.pozz
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Veeelik mi je vrt,a još veći brijeg iznad njega.A kak radim u turnusu,imam malo više vremena od onih koji rade svaki dan,pa stignem.A volje mi ne fali,tak da ide to pomalo.
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |