Lilly nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Listopad 2009 u 09:07 |
Već su obadvije obečane ali ako hoćeš pošaljem ti reznica pa ih sama probaš zakorjeniti??
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
može meni pasiflora???
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Pošalji adresu.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Lilly ja bih malo koprivica ako može..
|
|
![]() |
|
Imam i dvije pasiflore s korjenom ako nekog zanima (obična bijela sa plavim resama). Potjerale su iz korjena velike.
I nešto ukrasnih koprivica.
|
|
![]() |
|
Danči i Sanja pošaljite adrese!
|
|
![]() |
|
sanja30 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 189 |
i ja....
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
I ja...
|
|
![]() |
|
DANČI ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 378 |
ako ima i ja bi jednu reznicu trubice |
|
![]() |
|
Nema problema manči. Pošalji adresu!!
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
....velika molba za jedan pelcer anđeoske trublje....još nikako nisam došla do te biljčice....
|
|
![]() |
|
Ako nekoga zanimaju reznice Anđeoske trublje (roze) neka se javi. Imam i nešto sjemena noćnih frajli (roze i žute) i ukrasnog slaka šarenog. Moram sutra još malo prošvrljati da vidim čega bi još bilo.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |