akvarel-vodene bojice u olovci |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 08:37 |
Akvarel-bojica (tj.vodenih boja u olovci) trenutno ima u Narodnim novinama kod džamije...
Pakiranja od 12, 24 i 36 komada, cijene su redom oko 24, 45 i 65kn. Bojice su češke (Koh-i-Noor) i super su i za crtanje i za sjenčanje ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cure,ako koja slučajno naleti na te vodene bojice u olovci,jel mi može kupiti?
Ja ću joj odmah poslat novce i za poštarinu. Tražim ih u Zagorju,ali ih nema. |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
to nisam probala,ja sam ih uzela za radit na polimernoj glini(fimo)a ja ih neznam pravilo ni koristit
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jel komplicirano raditi s tim bojicama i kakav je efekt na decoupageu?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ima ih u splitu u jednoj papirnici uzet a takve bojice imam ja.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Cure pomagajte! Gdje ima za kupiti vodene boje u olovci? Netko mi je na forumu to predložio (sorry) ne da mi se sada tražiti tko, ali jako sam zainteresirana za te bojice?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |