Crackle lak |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | ||
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07 Travanj 2010 u 13:10 |
|
evo i mene malo da se ubacim. Ovak ja danas radila neki tanjurek a taj lak za raspucavanje mi se jako sviđa i naravno nisam ga imala ljepo sam uzela skalper i potezala nepravilne crte i mogu reč da čak ne izgleda loše ak se nekome da neka proba...
|
||
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mikice crackle lak raspucava samo akrilne boje /na bazi vode/ a nisam dosad naišla na nijednu boju u spreju koja je akrilna...
|
||
![]() |
||
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
|
da li je neko na krakle lak probao nanositi boju u spreju?
|
||
![]() |
||
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
|
Meni je najbolji crackle lak od Stamperie, više je tekući, lako se razmazuje i što je najvažnije ne mora se nanositi u istom smjeru.
Do sada mi nije nikada omanuo, a pukotine ovise o debljini boje koja se na njega nanosi.
osobno najviše volim boju nanositi spužvicom, ali to je već stvar ukusa.
|
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
Hvala ti draga, pozdrav i tebi . .
![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
radila si pogrešnim redom....prvo nanesi tamniju boju pa kad se ona osuši nanesi crackle lak
i tek kad se on dobro osuši onda nanesi svijetlu boju
|
||
![]() |
||
just me ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 17 |
|
curke molila bi pomoc,kupila sam crakle lak na kojem pise - cracking varnish - craquele proizvodjac je hobby art iz italije. i radila sma po uputama,znaci prvo sam nanjela na drvenu plocicu tamno zelenu boju -koja nije akrilna i na nju sam nanjela bijelu akrilnu boja i na to crakle lak..i nije mi bas nista popucalo..radila sam vec 2 puta i nista..tako d ane znam u cemu grijesim pa ako moze pomoc? inace ovaj lak nisam kupila u hobby art ducanu nego u knjizari koja drzi pribor za decoupage,malo je drugaciji nego oni iz hobby ducana koje sma gledala..sad mi stvarno nije jasno zasto to meni nece popucat i u cemu grijesim?
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
cleo saljem ti topli pozdrav,drago mi te opet vidit ![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
ako misliš na sitne mjehuriće koji ti ostanu kad tapkaš spužvicom to lako riješiš tako da potpuno suhom spužvicom ponovo lagano potapkaš. i svakako da je i ovo, kao i mnoge druge stvari u životu, samo stvar prakse....
|
||
![]() |
||
LaLuna ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 17 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
|
Ja sam odlučila ...kupit ću novi lak i to je to...šteta što sam tek sad skužila da je subota pa moram čekat ponedjeljak
![]() |
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
Drago mi je ako sam pomogla. .a ako želiš sitne pukotine možeš ih dobit i sa hobby line-ovim, samo više puta prođi spužvicom po istom mjestu, ali ne s malo boje već s dosta boje. .nadam se da si skužila što mislim.
|
||
![]() |
||
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
|
Pozdrav cleopatro :)
Utješila si me sad jer imam hobby line-ov, a baš sam se divila ovom marabuovom jer mi moj puca ko lud, ful tanki sloj trebam za sitne pukotine... |
||
![]() |
||
|
Cure moje, lijepi pozdrav, mene već dugo nije bilo k vama, ali pratim vas usput kad stignem, i moram priznati da sve redom imate predivne radove. .znam da će se novije članice i zapitati tko sam,ali starije me znaju. .nadam se da ću uskoro nać vremena pa podjelit s vama neke novije radove. .nadam se da nije greška što sam se sad ovdje raspisala ali da obavim sve u jednom. .jer vidjeh da vas muči crackle lak i ja vam mogu sa sigurnošću potvrdit da je stvar samo u proizvođaču. .hobby line ima definitivno veće pukotine i ljepše izgleda. .i definitivno spužvica a ne kist, osim ako baš želite kist. .
![]() |
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
a ja sam probala i kistom i spuzvicom..ona moja boca ljubicasta je s tim lakom i jako sam razocarana izgledom al ok...a meni je tesko nabavljati kad nisam iz zg...a nije mi bas fora narucivat po jednu stvar od nekud...skupa je postarina...a za drugi cracle nisam znala i narucila sam u nb taj koji imaju ...a sad sta cu s njim...stoji i ceka bolja vremena...
mucim muku i sa nabavkom kutijica...ma kad zivis u malom mjestu mozes se f**kat... ![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Kupila sam i ja taj crackle koji ide u svim smjerovima, Vivin (ima ga samo u MegaColoru zasad) i nisam ga još probala, kao i Kaća... Nekako zazirem od tih crackle jednokomponentnih jer sam imala loše početničko iskustvo... Čekam pravu priliku da se suočim sa svojim strahovima i traumama!
![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
nije problem u Marabuovom laku, jednostavno je takav i takve pukotine daje. ali ako hoćete krupnije krpice (kako ih je LaLuna savršeno nazvala) onda Hobby line
kaća kakav je to što se maže u svim smjerovima. ajde nam stavi sliku da znamo prepoznati po ambalaži kad ga vidimo u nekom hobby dućanu.
a ima i nekakav crackle u spreju... zna netko nešto o tome?
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
maslacak jesi radila sa kistom ili spuzvicom?kod lalune mi se cini jedini problem to sto je radila kistom,ne vjerujem da je u laku greska
![]() a jeli netko probao krakl koji se moze nanosit u svim smjerovima,ja sam ga kupila ali jos nisam s njim radila..puno vise mi se sviđaju pukotine kod tog krakla nego kod "obicnog",bar sto sam vidjela po netu,pa toplo preporucam ![]() |
||
![]() |
||
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
|
sad sam sve procitala i moram priznat da je u laku greska..ja imam isti takav kao laluna i sad sam razocarana skroz...2 rada koja sam radila s njim su totalna katastrofa...doduse ne kuzi se jer svi misle da je tako mazano...nema veze...steta sto sam vec narucila i kupila sve sta mi je trebalo...do iduce narudzbe nista...ja se mucila kao i laluna i uvijek uzas...al sad sam si zapisala lijepo pa kad kupim novi cracle javim dali sam uspijela ili je od mene propali slucaj...
|
||
![]() |
||
LaLuna ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 17 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
|
Hvala ...samo daj Bože da ti budem imala šta pokazat =))
|
||
![]() |
||
|
uzmi jednu spužvicu s kojom suđe pereš i izreži na manje komade i koristi onu finiju stranu. ne mora to biti neka specijalna spužva... sretno! i čekam te... |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |