Kamilica nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 17:45 |
Ako nađem tvoja je, jer sam temeljito očistila rundelu.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Veliki pozdrav!
Ako ih još ima, jako bih željela dobiti gauru. Mislim da bi se u mom vrtu odlično snašla |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Pozdrav kamilica.
Da li imaš još gaura?
Voljela bih imati a imam slobodnog mjesta za posaditi.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Nakon ovih kiša, u mojoj rundeli je džungla. Vidjela sam da ima malih gaura. Sad skupljam snagu da se okupana znojem borim sa korovom a još više sa komarcima. Hoću reči ako netko želi gaure neka mi javi. Pozdrav svima
![]() |
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
alo,,, i verbena i gaura....
|
|
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Jel još tražiš passifloru?Imam ja jednu viška.
|
|
![]() |
|
satfan2009 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 11 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 368 |
Ako još nekim čudom imaš viška gaure,verbene i plavih zvjezdica i ja se bilježim.
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
ako još imaš voljela bih da me zabilježiš za gaure , verbenu i plave zvijezdice.
|
|
![]() |
|
Sušim sjemenke vrbene (slika na balkonu). Želi li netko?
|
|
![]() |
|
Pitanje za Bromeliju i ostale: Ima li malkoc afričkog ljiljana za mene?
|
|
![]() |
|
Ima još sjemena gaure, ako netko još hoće.
|
|
![]() |
|
Ima li netko tritome viška? |
|
![]() |
|
Skupljam sjeme plavo-ljubičastog slaka. Ima li zainteresiranih?
|
|
![]() |
|
Osobno ih nisam sijala, već su to same obavile. Prošle godine u proljeće sam našla nekoliko mladih biljčkica. Stoga pretpostavljam da ih treba sada sijati.
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
i meni je stiglo i isto pitam kad je najbolje posaditi...
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
stigle su mi sjemenke gaure.hvala ti. kada je najbolje da ih posadim,sada ili na proljeće?
|
|
![]() |
|
Ima li netlko malo viška tritome za mene? |
|
![]() |
|
Kad netko bude imao sjemenke: krumpirov grm-solanum, reznice i sl. bilježim se!
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Kamilice ako može ja bih te molila sjeme plavih zvijezdica i gaure - hvala. A za tebe imam već pasifloru caeruleu i ukrasni duhan bijeli i lila ako hočeš
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
plave zvjezdice su isotoma oxilaris i nisu jednogodišnje...nestanu zimi a u proljeće se ponovo pojave...
I ja imam molbicu ako moeže sjeme cleome.....ako mogu uzvratiti prošetaj mojim vrtom rado ću to učiniti
Unaprijed hvala
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |