maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 54> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 02 Prosinac 2011 u 09:05 |
Savršenstvo!!Koja slatka bočica!Ovaj krakl mi je najbolji.Koji je to?Sottile?Koja marka?Oprosti što davim ali meni sottile nikad ne uspije.Stamperia.Uvijek mi curi s radova.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maslina - ovo mi je fenomenalno! Sve mi je lijepo što sam vidjela na tvojim stranicama, ali ovo mi je zaista nešto naj....naj.....toliko jednostavno i toliko elegantno.....BRAVO!!!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Ma tu se ne treba ništa pričati. Prekrasni radovi kao i uvijek ali nešto nam je zamrlo na forumu. Nadam se da će se s tvojim pojavljivanjem opet sve pokrenuti. Sve tete salvete sigurno nešto rade ali i to ćemo vidjeti uskoro
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Pošto ja ne znam raditi satove, mogla bi i meni napraviti jedno 10 komada, -zezam se. Ja sam radila sa djudjicama pa sam zeznula mehanizam. Kako ti to malo radim malo ne radim, i onda jedan buf. Savršeni radovi. |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasno kao i uvjek
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
masline su obrane,ulje je u konobi,uredio se maslinjak,spaljivalo se granje,drva su spremna za zimu,zimnica učinjena...na redu su masline i ulje za poklon
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Martina83 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 17 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 156 |
super su mi ti setovi sa maslinama.
|
|
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Sve je tako super, svaka čast na idejama i radovima!!!
Ako nije tajna koji lak koristite da dobijete tako lijepo ispucalo, meni nikada tako ne ispadne! |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Bogami si se usavršila.Meni treba bočica za kvasinu.Poznavajući sebe sada ću ja prvo razmišljati jedno mjesec dana dok mi ideja ne sazori.A onda izvedba jedno 3 dana.Pa budem nezadovoljna.Pa korekcije...
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Savršeni uratci (ukoliko postoji savršenstvo).
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
što da se napiše nego da je perfektno, naročito mise jako svidja raspucavanje.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Prekrasno, krakl posebno
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
cestitamk majstorice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bravo napokon si se vratila
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
prekokrasno
![]() |
|
![]() |
|
divno majstorice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nadam se da ovo nije opet samo izlet na forum,vručine su popustile i evo malo inspiracije(vječne!)
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izlet na forum uvijek me osvježi,hvala vam svima na posjeti!
|
|
![]() |
|
TinnčicaM ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 248 |
Jednostavno savršeno sve, masline na sto načina ali svaki rad ima svoju priču. Odlično!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |