Moj (njemacki) vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 19 Travanj 2010 u 19:54 |
Šetajući po "starim" vrtovima sam naišla i na tvoj i zapitala sam zašto ne nastaviš pokazivati ovakvu ljepotu . Ovakav vrt, mali intiman, zaštićen sa svih (bar se meni tako čini) strana od znatiželjnih pogleda, sav šaren i rascvijetan moja je životna i vjerovatno neostvariva želja.Imaš puno toga pokazati i molim te nastavi.Pozdrav Monty
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rika ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 16 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svi komplimenti za profesionalno uradjene fotografije cvijeca.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasan ti je vrt, a ova žuto- bijela pjegava narcisa je baš posebna
|
|
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
Evo,danas sam ponovo bio,zemlja je suha,dobro bi dosla kisa,cvijece je polako krenulo!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ttp://img390.imageshack.us/img390/176/p1170882.jpg" /> |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hja, zato slijedeći vikend(pretpostavljam da ideš vikendom) snimaj, snimaj.... pa da vidimo!
![]() |
|
![]() |
|
montokuc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Svibanj 2009 Lokacija: Germany Status: Offline Bodovi: 196 |
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Tamo sam te pitala za foto-aparat ali evo ovdje sam vec nasla odgovor ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ajde, ajde, slikice su ti savršene, ali zbilja imaš što pokazati, pa sam i ja vrlo rado prošetala tvojim vrtom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala na komplimentima!
![]() Aparat nije nesto posebno,Panasonic Lumix DMC-FZ8! Bit ce jos slika! ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Cvijeće, fotografije, boje, sve je predivno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Mimar mi je "ukrala rijec iz usta" kao se to kaze kod nas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vrlo rado sam pregledala sve 3 stranice vaseg vrta...nadam se da ce biti jos dostaaaa slika ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Ti bio danas, ja veceras u tvom vrtu ostala bez daha! Covece, kakve fotografije,ko iz kataloga
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepo cvijeće ali bome i voće!
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Jako lijepo cvijeće, prekrasno
|
|
![]() |
|
Bio i danas u vrtu,evo slikica!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Dobro došao, skup sa svojom gazdaricom, i ovim lijepim vrtom. Jel se tu "samo" roštilja ili se okrene i koji ražanj? Dok su moji roditelji živjeli u Njemačkoj ( okolica Ofenbacha) naši ljudi su isto tako imali vrtove u najmu i u njima fešte da su nijemcima zazubice rasle
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Dobro je što ste uzeli vrt u najam, bio je to pun pogodak. Cvijeće je krasno, sigurno vam donosi puno radosti. Dobro nam došao!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Evo i mene prvi puta kod tebe........
Lijepog cvijeća ...ali se pridružujem molbi kontesee da zbog nas neznalica staviš ubuduće nazive cvijeća!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
vrtek je stvarno prekrasan i ima svega
![]() ![]() jel može mala molbica? bilo bi super kada bi kraj svakog cvijetića stavio i neki naziv..ime ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Baš slatko izgleda ...kućica u cvijeću!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |