Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Savjeti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Voda iz klime
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Voda iz klime

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
friczg View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 1
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje friczg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Voda iz klime
    Objavljeno: 08 Lipanj 2009 u 12:33
Voda iz klime ti je dosta zmazana, to je vlaga iz zraka pomješana s prašinom i gljivicama s unutrašnje jedinice. Neznam kolko je dobra za zaljevanje. Klima može raditi po rasporedu paljenja i gašenja u modu "odvlaživanja" onda ne troši puno energije jer radi smanjenim intenzitetom.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Andrej View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andrej Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2009 u 02:37
Voda iz klime je OK pod uvjetom da klima nije nedavno dezinficirana. Ideja s paljenjem je losa iz vise razloga - klima je veliki potrosac pa se pod odredenim okolnostima moze dogoditi da izbaci limitator ili osigurac pa te doceka smrdljiv frizider, kolicina izbacene vode ovisi o vlaznosi zraka i razlici unutarnja-vanjska temperatuura te realna mogucnost da neka biljka ili insekt zacepe odvodnu cijev i doceka te mokar zid i dignuti parket.

Na vrh
Urša View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 9
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Urša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2009 u 23:36
Budući da sam nova ovdje, pokušala sam pomoću pretraživača naći je li o ovome bilo riječi, ali nisam ništa uspjela pronaći.

Zanima me može li se voda koja curi iz klime na balkonu iskoristiti za zalijevanje cvijeća ili u njoj ima nečeg štetnog. Voda mi curi u jednu kantu i svaki dan je praznim.

Ako se ovom vodom smije zalijevati, palo mi je na pamet programirati klimu, da se svaki dan uključi npr. po jedan sat i zalije cvijeće dok smo npr. dulje odsutni.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.