Koji štetočina? |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07 Lipanj 2012 u 17:15 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da budem iskrena nemam pojma o kakvim ti kukcima pričaš!?Može li slika toga,zaista ne znam kakvi veliki kukci u ovo doba napadaju ruže!?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Rašeljka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
Molim savjet! Ružni crni kukci napadaju mi cvijeće, zapravo doslovno masakriraju. Imaju nekakve sive točkice po sebi, veličine su smrdljivog martina, a kad ih zdrobim smrde kao kravlja balega. Baš tako. Počnu već sad žderati tulipane, pa nastave sve po redu, a najgore prođu ruže, jer uđu u pup i jedu ga... totalni masakr. Ne reagiraju na kontaktne insekticide, na sistemske djelomično. Zasad ih samo skupljam i uništavam, ali to bih morala non stop, ima ih krcato. Više mi se gade. Zna li itko išta o ovome? Help!
![]() |
|
![]() |
|
viridarivm ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 224 |
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
dosta je mutna slika tako da je teško reči
može ili malo bolja slika ili detaljnije opisati
|
|
![]() |
|
nora kai ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 26 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Ovo bi moglo biti i djelo puža.
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ja mislim da je ovo djelo skakavaca,nisam sigurna 100% ,molila bi da mi neko kaže šta da učinim i kako da ne proljeće zaštitim hoste,svaki list je probušen
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
da ne otvaram novu temu, staviti ću tu ...
molim identifikaciju ovih ušiju koje obožavaju grčki oleandar ![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
evo i kod mene se javila boleščina na lovor višnji, molim vas lijepo da mi kažete o čemu se radi i šta da radim
![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
halo ima koga nitko mi ne odgovara?????
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
djevojčice i dječaci molim pomoć.
Što mi je napalo pelargonije, probušilo rupe isisalo cvijet i ostala prazna rupa.
S čim to špricati?
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Kineski kupus mi je totalno rupičast Ako ne ima li spasa?Čime poprašiti ,pošpricati da ubijem te bube? (samo da nije kemija)
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Pod drvenim pepelom misliš na obični pepeo iz peći na drva? Ili? Sorry ako je pitanje bedasto.
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
možda ovo pomogne:
http://mojcvijet.hr/content/view/157/66/ Moj savjet protiv gamadi je posuti biljku drvenim pepelom - kod nekih buba na listovima pali ![]() |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Tražim i čini mi se da bi mogli biti lisni mineri. Savjeti?
|
|
![]() |
|
Na listovima se vide tragovi: bijeli duguljasti, tanki. List nije skroz progrižen, kao da su neki crvići tuda prošli. Živinu koja je to napravila ne vidim. List ne žuti, ne suši se, ali pun je tih tragova. Tragovi su tanki. Napalo mi turske karanfile, zvjezdan došlo je i do kale koja je u blizini. S čim imam posla? I kako se toga riješiti?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |