Razdvajati ili ne? |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29 Svibanj 2009 u 09:57 |
Ostao je ipak onako, nisam ga razdvajala, samo sam ga prebacila u veci pitar, i nizi, izgleda da mu to super odgovara! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tw nemoj razdvajati,barem ja ne bih razdvajala jer ovako imaš komad kaktusa !
![]() |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Hvala na savjetima, i meni super izgleda ovako nepravilan! Ostavit cu ga onda do daljnjega samo cu ga ipak prebacit u vecu teglu. Ova se pocela krivit, kad je mali izrastao u kapitalca:) MOzda ga je i bolje ne dirati, ima famozne zute cvjetice koji kad krenu nikad kraja.. Na slici se ne vide bas. Hvala jos jednom svima!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sad i ja vidim sliku, a i ja imam neke takve, pa meni je lijep ja ga nebi još razdvajala, a vidjet ćemo što kaže niho, ona je pravna stručnjakinja za rasađivanje kaktusa - predivan je ništa ne diraj.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dora ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 125 |
Cuj, tvoja je volja hoces ga razdvojiti ili ne. Ja recimo ne razdvajam jer mi je prakticnije da istu vrstu kaktusa imam na hrpi, a i ljepsi su mi zajedno. Opet, neki ljudi razdvoje, jer im je tako prakticnije i ljepse.
Vidi sama.
A kaktus je prekrasan.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga, a nema ti slikice, ajde pokaži se.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pozdrav svima, evo u prilogu slicica mog ljubimca,imam ga 6 godina! Bio je maala kuglica, a evo koliki je sad. Samo sad ne znam sta s njim. ocito je prevelik za ovu teglu, planiram ga presaditi, samo se pitam da li ga razdvajati. Izgleda mi kao da se poceo i sam razdvajati, po sredini na vrhu ima rascjep, sad ima srcolik oblik, a bio je pravilna kugla.. Ako imate kakvu ideju, pomagajte! Hvala unaprijed!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |