moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 38> |
Korisnik | |||
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Veljača 2012 u 00:28 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Opet bila tu,
![]() |
|||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|||
![]() |
|||
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
||
Lijepo je kod tebe , jako lijepo , draga Hamara !
![]() |
|||
![]() |
|||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
||
A ja te samo pozdravljam i ostavljam pozdrav!! Da znaš da smo tu!! I pazimo na tebe!!
Ajd da popušimo jednu skupa, curice naša!! |
|||
|
|||
![]() |
|||
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
||
hamara,
šetam tvojim predivnim, mogu reći botaničkim vrtom već više tjedana, vraćam se i ponovno se divim ljepoti tvog parka - vrta, klupi i stolu ispod barsa (loze), toliko predivnih boja ruža, glicinije, ostića, kamelija, zumbula, amarilisa, dragoljuba, agava, šimšira, palmi,... Jednom rječju - predivno! Kameni zid sa plavim cvjetićima, vaze sa bršljanom, jaglacima, pelargonijama,... a tek pogled kroz prozor ![]() Dracene, voštani, ljubice, zumbuli, fikus, sitni filodendron-penjačica - nemam riječi. Pogled sa terase na Kvarner je predivan, a slike tvog parka prekrivenog snijegom su veličanstvene. More i snijeg. Sa užitkom gledam tvoje zelenilo i boje; i opet ću. Jer volim prošetati ovakvim vrtom - parkom u kojem se kriju mnoge draži i čari. Puno pozdrava i ![]() |
|||
![]() |
|||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
||
Osupnuta ljepotom ostala sam bez teksta
|
|||
![]() |
|||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
||
Draga hamara, gledajući ove slike i prizore na njima, mogu samo reći - veličanstveno ! Žao mi je kad sam bila sa MM prošle godine u Opatiji, da nismo naišli i na tvoj vrt da ga vidim uživo. To je raj kao i kuća, svaka čast. |
|||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|||
![]() |
|||
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
||
Prekrasan pogled na more...doista predivno...
|
|||
![]() |
|||
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
||
Ponovo svraćam da se divim tvom vrtu,tvom pogledu kroz prozor, već dvije godine prolazim i svraćam u Opatiju i imam mnogo slikica,moraću staviti te slikice da vidiš u ćemu sam ja uživala u tom predivnom gradu, i sada sam upoznala i predivnu stanovnicu tog lijepog grada
![]() |
|||
![]() |
|||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
||
Prekrasan prizor
![]() |
|||
život je more
|
|||
![]() |
|||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
||
Jednostavno sam nakon bolnice morala doći k tebi na novu dozu "infuzije", pogledati si plave slapove (toliko sam već novaca dala na kampanule da bih mogla imati rasadnik da je koja preživjela), no ovaj sam puta dobila i transfuziju zahvaljujući tvojim gošćama... Sad tek shvaćam tvoju tugu što ne možeš sve stići i održavati kako si naučila a svake nove ruke u tvom raju kao da samo naprave štetu... sva sreća da su tvoje kampanule neuništive i od srca ti želim da dio njihove snage pređe na tebe kako bi nas još duuuuuugo, dugo oplemenjivala ljepotom svog doma!
|
|||
![]() |
|||
||
Od srca se nadam da će ovako cvijetan biti zidić i ove godine!! Preživio je i revne marljive radnike!!! A kod mene je završilo samo par pelcerića!!! Sad samo još moram zapelcati ovakav zidić da ga kampanulica zalili!!! Hami, a na vanjski zid one terasice iznad garaže, zasadi kapare sa Brača!!! Nađi pukotinu i u nju smjesti suhu smokvu u koju si ugurala sjemenke kapara!! Savršeno mjesto za nju!!! Sa ovim sijanjem nećeš se jako umoriti, i sa malo sreče, godinama ćeš uživati u prekrasnoj biljci!!! ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
||
Hamara, prekrasan je park oko tvoje opatijske kuće koja bi se mogla zvati vila Zvončica. Ti zvončići u zidu su tako nježni i zraće ljepotom. Jesi ti to sijala/sadila ili su se sami nekako zasijali? Tak izgledaju prirodno. Vidim da su otvorena vrata za sve cvjetoljupce pa možda i ja jednom navratim. Šteta da više ne radim, često smo imali seminare u Opatiji :o))
|
|||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|||
![]() |
|||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
||
i mene je ovo odusevilo |
|||
![]() |
|||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
||
Da ne ponavljam slične slike, evo i moj doprinos sličica iz Hamarinog doma. Uživali smo razgldavajući njezinu vilu i sve u njoj. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Rijeka
|
|||
![]() |
|||
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
||
hvala Misty nadam se da čemo e jednom ipak upoznati!
|
|||
jedina vrijednost, nepromjenjiva i vječna, je ljubav
|
|||
![]() |
|||
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
||
![]() |
|||
jedina vrijednost, nepromjenjiva i vječna, je ljubav
|
|||
![]() |
|||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
||
ti je prava opatijska vila
![]() |
|||
![]() |
|||
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
||
Draga moja hamara, svakako ću se složiti s ostalima kako su tvoj vrt i tvoj dom uistinu veličanstveni! Lantana i Free su to još jednom potvrdile ovim prekrasnim fotografijama! Kroz sve te nove detalje koje smo vidjeli čini mi se da te upoznajem još bolje, tvoj bajkoviti dom o tebi priča! O tvojoj punini, posebnosti, o tvojoj unutrašnjoj ljepoti koju sam nekako od samog početka slutila! |
|||
Time is something you can never get back..
|
|||
![]() |
|||
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
||
|
|||
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |