Lewisia cotyledon |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 10> |
Korisnik | |
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 14 Studeni 2017 u 12:25 |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
sara124567 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Ožujak 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 21 |
Una, hvala ti na odgovoru... nisam nigdje našla na netu i zaključila i sama da se očito može samo dijeljenjem... baš šteta, jer posudila sam jedan listić usput :) ali već je on gotov...niš od toga nažalost
|
|
![]() |
|
Una ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 04 Srpanj 2016 Lokacija: Istra Status: Offline Bodovi: 59 |
Sara, pokušaj barem sa jednim listićem, ali mislim da se lewisia može razmnožiti samo djeljenjem od matične biljke.
|
|
![]() |
|
sara124567 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 23 Ožujak 2015 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 21 |
lijep pozdrav svima... imam jedno pitanje u vezi ovog sukulenta.. dal neko zna ili mu je uspjelo i je li mmoguće razmnožiti lewisiu iz lista, kao i većinu ostalih sukulenata? guglala sam, ali ne mogu pronaći informaciju o tome..
hvala! |
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Vjerojatno ju je promjena položaja malo usporila...
|
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Moja lewisia još ne cvate. Promijenila sam joj poziciju. Je li razlog to ili to što na novoj poziciji dobiva manje sunca?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Divna slika
![]() ![]() |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divna je
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1331 |
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
drage prijateljice,trebala bi vase znanje oko ove predivne biljke.moje dvije su vec ocvale i pokupila sam sjeme,htjela bi ju sama posaditi da vidim ocu li uspjeti ali posto neznam kako i kada da to napravim molim vas savjet da to napravim kako treba.imam proslogodisnju koja jos nema ni naznaka pupovima pa me zanima da li razlog tome moze biti to sto ima najmanje 4 bebe?da li da ih razdvajam i posadim svaku za sebe ili....ona je posadena u tegli od terakote.unaprijed vam hvala na odgovorima i savjetima.nazalost slike nemam jer nemogu staviti na cif.pozz
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Koja samo raskoš cvjetova iz tako malog cvijeta. Jako su vam lijepe lewisije.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
marta78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2010 Lokacija: Čakovec Status: Offline Bodovi: 285 |
Prekrasne su vam lewisije, moja tiha patnja, ali nikako da ih sačuvam
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Prekrasne su ovako u grupi
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Super. Vidim da dobivaju nove rozete, bit će im odlično, tako lijepo na kosini i uz dobru drenažu
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Hvala moon,ove su u kamenjaru gdje je zemlja u padu.Moje isto imaju nove rozete,ali nemaju cvjetne stabljike.Još im prije zime treba staviti,bar u mojim krajevima,sitne kamenčiće oko njih da im stabljika ne bude mokra.Definitivno prezime.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |