Razmnožavanje - jakaranda |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 12:30 |
Uz nekoliko neuspjelih pokušaja sjetve, čini mi se da su mi ipak niknule dvije biljčice Jacarande mimosifolie,no treba još pričekati da malo porastu,pa da stavim fotkice ovdje,da ne bi bilo da možda griješim.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aha ipak je JAKARANDA
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Fruit of Jacaranda mimosifolia
![]() |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
A možeš li naći sliku ploda?Pliz
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
Hvala fuksija,nemam sliku cvijeta zato što sam sjeme dobio iz južnoafričke republike
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Moje sjeme nije bilo takvo. Bilo je jako , jako sitno i mekano.
Sjeme je razlicito, jer sigurno moja i tvoja vrsta nije ista. Uglavnom, zelim ti srecu sa sijanjem! ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Ovo meni izgleda kao čips!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ne znam danas ću uslikat sjeme pa ćeš vidjet.
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Cudi me da kazes da su sjemenke krupne. Moje su bile jako sitne, kao sjeme od paradajza i mekane, mislim sa tankom opnom.
Sjeme sam narucila preko Slovacke. Znas li koju vrstu imas. Moja je JACARANDA MIMOSAEFOLIA, ljubicaste boje. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
A ima li neko iskustva a da mu je proklijalo?
|
|
![]() |
|
Istrulile?Onako čvrste i velike sjemenke.Čudno.
|
|
![]() |
|
Ja sam sijala, ali nisam imala srece.
Posijala sam 6 sjemenki i sve su istrunile. Tebi, sretno sa sijanjem, mozda ces imati vise srece, nego ja. ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Imam 4 sjemenke Jakarande.Ima li netko iskustva sa sijanjem.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |