Moji stari i novi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 10> |
Korisnik | |
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 20 Ožujak 2011 u 21:10 |
ja sam ocarana........
![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A to je dobar razlog,
![]() Esmeralda uživaj u svijanju svog gnijezda!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nasa esmeralda ima jako ozbiljan razlog sto je nema na forumu,zena gradi kucu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Esmeralda, di si nestala???????????
Ljudi, baš se nešto mislim kako je dugo nema, nije mi drago......
Nadam se da je dobro, da nije neki ozbiljniji razlog što nije tu.
Ima li netko s njom kontakt?
I Leonarde nema dugo, a bila je nešto bolesna...........
Cure pozdrvaljam vas i javite se!!!!!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Esmeralda jesi se malo uspalavala???
A gdje su radovi???
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
To je stara kutija od bešteka, koja je dugo stajala u podrumu i sada sam je uredila za držati salvete |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ona kutijica s dna sedme str. S ružama i pismom. Vidjela sam je u nekoliko galerija i nikako otkrit odakle je
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Tko čeka taj i dočeka
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ha, ha, dočekala ja da počneš raditi okvirčeke, imam vremena (pa tek mi je pola stoljeća) čekati i neki tamni, pa onda malo pohabani... Svaki tvoj novi rad izaziva novo oduševljenje i
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala ti dragička
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
pa ti ne možeš napraviti nešto a da ne plijeni pažnju. .predivno draga. . |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Zapamtit ću ti ime
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ako misliš na onu manju pernicu u ofertisimi, a ako misliš na onu veliku kutiju u mom podrumu
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Imam kalup,tek sam nekoliko odljeva napravila i poklonila, a meni je ostao samo ovaj, ali bit će još
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dogovoreno
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala vam svima na lijepim komentarima,baš te drage
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Slika sa odljevom mi je presavršena, taman se uklopila slika u okviru, baš odlično.
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
okvir sa ovom slikom je pun pogodak. Kad nadmiriš proljeće i kaću ja sam onda treća u redu (ime mi je - Ne zaboravi me)
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Ja sam oduševljena radovima. Sve mi je super i kutijica za pribor i pjat i odljev i druga kutijica. Sve za 10. Gdje nabavljate ove plitke kutijice sa 7.str?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |