bubamara - novi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 22> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 21 Veljača 2010 u 11:10 |
sve 5+
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasni radovi..sviđaju mi se ona raspucana jaja s lučicama.. odlična je..malo ću se za Uskrs ugledati na tebe ;)...
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Kutija s magnolijama i ona s ružama..ah, moji favoriti. To su motivi, tj. te dvije salvete baš po mom ukusu, obožavam ih, a izvedba ti je odlična!!!!!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ovo je stvarno samo za gledanje, svaki komentar je suvišan...Što god da se kaže- malo je rečeno i ništa se ne može posebno izdvojit,sve je prelijepo!
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
stvarno lijepi radovi!!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bubi ti nam proširuješ vidike!! Kako se to nitko prije nije sjetio |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
peglanjem!!! premažem površinu ljepilom, pustim da se osuši, prislonim salvetu i preko nje stavim papir za pečenje i udri s peglom....i rezultat je savršeno ravna salveta....
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Kutija je savršena.
Daj mi objasni kak uspiješ tak ravno i bez nabora zalijepiti salvetu? |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() Bubi, ovo je stavrno ![]() P.S. Rekla sam si da kod tebe i Izzy neću više svračati jer me ostavite bez teksta sa radovima! ![]() |
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jedna luda, druga zbunjena, a normalna je pobjegla što dalje od vas dvije!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mislim da bih tek onda imala kojekakve tikove...
![]() Ali na jedno p... uvijek sam za...
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
mogle nas dve kod izzy malo na promatranje...
|
|
![]() |
|
Ja brojim aute...
![]() Zašto svi misle da ja imam novaca???
![]() |
|
![]() |
|
pa eto vidiš da i proljeće broji....pa svi smo mi malo ćaknuti na svoj način, netko malo više, netko malo manje...a ja se još tješim da sam u onoj skupini malo manje....
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Proljeće, ti vjerojatno brojiš za početak pare, pa brojiš mužu pa....jel' i ti brojiš kockice na zadarskoj rivi? Ja nisam stigla danas...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisi jedina, šta ja sve znam brojati...
|
|
![]() |
|
he he eheh, pa je moram priznat da se i sama ponekad zapitam....a znam ti ja i kocke brojat u zadru po rivi kad hodam po njima....pa pazit da stanem u svaku drugu i slično....
![]() ![]() al inače sam super!!! |
|
![]() |
|
Isuse bubi pa ovo je fantastično!!!
Oči su mi ispale. Kutija je jedna od ljepših na forumu!!!!
Podrobne informacije uskoro....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |