Sissinghurst Garden - Engleska+ nove 2009 |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 11:25 |
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ah ti englezi!!
Zakaj do tam nema mosta!!!??? ![]() Onaj slapić od clematisa bu prekrasan kad se još malo razraste, a mi ga furt stavljamo da se penje! |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Moram reci da ne kuzim sto je pisac htjeo reci
![]() |
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Bok zvrk......bilo bi lijepo kad bi nam donjela ruže puzaćice bar kod admina pa da si mi razmnožimo a kasnije da ih sebi kalemimo na ruže stablašice pa da imamo ruže kišobranke.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Zvrk ti nas liječiš ovako lijepim slikama.
I drugi puta ne idi bez fotića...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Blago tebi kad takvu ljepotu imaš prilike vidjeti svaki dan, pa još uživati u svemu - predivne slikice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno. Ovo bi svaki grad trebao imati.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Zvrk, nama slika nikad dosta |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Zato sto je tako blizu smo stalno tamo.
Sad u 5.mj. otvaraju organski povrtnjak, pa ce opet biti puno posjetilaca.
Svakakvi jezici se cuju kad se secem vrtom, ljudi doslovno dolazi sa svih strana svijeta.
|
|
![]() |
|
kat.rea ,dosta slika ?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Hvala ti Zvrk na ovim predivnim slikama. Iz ovih slika koje si podijelila sa nama mogu naslutiti koja ljepota se skriva unutar vrta. Mogu te samo skrušeno moliti za još i još slika.
Fritilaria je novost za mene ( ove godine ju prvi put imam) , a sada vidim bijelu
![]() |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Nemam riječi! Jako lijepo!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ja jako volim staru ciglu i uvijek nju izaberem kad kupujem za rub travnjaka/cvjetnjaka.
Imam jos puno divnih slika iz ovog drvoreda,tu stvarno ima dobrih kombinacija cvijeca
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Hvala Zvrk na ovim prekrasnim prizorima. Snimala sam emisije 'Radoznali vrtlari' ( a i još neke emisije na tu temu od BBC-a) i zahvaljujući njima upoznala mnoge čuvene engleske vrtove, bar virtualno, pa mi se čini kao da sam u Sissinghurst Gardenu već bila. Oni zidovi od stare cigle, koja se ponavlja u stazama, baš djeluju rustično, krasna su pozadina za biljke. Sve si mislim koliko se kod nas ruši, a sva stara cigla završi na deponijima, a bolja je od nove. Možda netko dobije ideju.poz...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
....toliko divno da je skoro nestvarno...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |