Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 70> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1331 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 17 Ožujak 2019 u 21:16 |
Danas se sjetih Horti i njenog divnog vrta.........
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Horti , gdje si ? Javi nam se !
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Danas šećem po vrtovima... pogotovo onima koje još nisam posjetila... uživala sam u svakoj fotkici i krasnom cvijeću... u nadi da ćemo ovo proljeće vidjeti koju novu...
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Sada sam pregledala sve stranice u jednom dahu,i ne mogu doći k sebi,kako da izrazim divljenje.To je tako sve preeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedivno od biljaka do kompozicije,joj nemem daha.....
Molim za još slikica u ovoj godini,please.Veeeeeeeliki pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Evo i mene, šetam tvojim vrtekom...ne ostavim uvijek trag ali on ostavi na meni. Zaista uživam u ljepoti tvijih biljčica.
|
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Vrt u koji uvijek rado svratim, mnoštvo predivnih biljaka i kombinacija, željno čekam s ostalima nastavak u novoj sezoni!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Horti, kakva je situacija u tvom vrtu? Ima li puno štete od snijega, sad se već vidi kad mu je opao nivo. Jel dolaze srne u kontrolu? Ne moraš slike stavljati ali se barem javi da znamo da nas nisi zaboravila.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Ima li koga ovdje?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Prošetala
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Više puta sam na druženjima cvjetoljubaca čula pohvale na račun tvoga vrta i biljčica u njemu. Sad sam si uzela vremena i sve detaljno razgledala.
Doista je dojmljivo promatrati kako si lijepo iskombinirala boje i teksturu biljaka, izabravši često cvijeće koje nije baš puno zastupljeno u našim vrtovima, te maštovito uredila stazice. Uvjerila sam se da tvoj vrt s razlogom ističu kao primjer lijepog uređenja! Još jedna stručna osoba od koje mogu puno naučiti! Hvala ti za sve sličice koje si ovdje postavila. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
tvoj vrt sam danas gledala ,pogledala zadnjih par stranica ,pa otisla na pocetak pogledala onaj predivni kamenja pa tako u nedogled ,gledala slikice i divila se..svaka ti cast ,imas talent za slikanje a vrt ti je savrsen
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Horti, tvoj vrt me uvijek oduševi i zatekne
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Nisi jedina koja se uspavala ... i meni je zima bljak do daske...
Pozdravi za tebe i obitelj ... ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Horti Horti! a mislio sam da sam se ja uspavao ;) Cak sam i novu temu pokrenuo :) hahah
|
|
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Pozdrav Horti. I ja sam u mislima s vama, tako nam je lijepo bilo u vašem društvu ogledavati prelijepi novi vrt. Nemoj se uspavati, treba malo predahnuti, uživati, dakako i sijati. Lakše je dočekati proljeće, znaš i sama kako to ide. Provjereno.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ispričavam se drage djevojke što su vam poruke otišle u vjetar
![]() Upravo sam napravila mjesta u sandučiću.
Oprostite mi što sam se uspavala. Ma znate već da zima nije moje vrijeme
![]() Sve vas puno pozdravljam
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bome jesi prava slik majstorica, kaj je, je. Osim toga, modeli su ti velika inspiracija kad su tako lijepi.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |