Cordyline |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 19 Siječanj 2016 u 14:26 |
EN, unatoč sporom rastu jako su lijepe. Moja preko zime samo "životari". Najviše izraste ljeti kada ju iznesem van, u hladovinu. Prošlo ljeto je izrasla sigurno 20-ak cm.
![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
joj glikice -steta, divna je bila
![]() |
|
![]() |
|
zagica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 9 |
ova crvena mi jako sliči na juku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Moja je pokojna, malo sam ju zimus zeznula, nisam ju na vrijeme spremila, šteta.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Hvala Belina, namjeravam ju spremiti u kuću. Dala si mi super ideju, na proljeće joj nađem neko lijepo mjesto u dvorištu pa skupa sa teglom u zemlju i nek uživa.
|
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
preljepa travica!Glikica
![]() Moja je prošle zime potpuno nestala,bila je u vrtu,ti svoju čuvaj ovo vrijeme u vazi,a na proljeće u vrt sa vazom-u zemlju.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
moja australka:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
*Bonsai* ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 89 |
sad su mi se potpuno listovi osusili i otpali, neynam hoce li se izmladiti
![]() |
|
![]() |
|
*Bonsai* ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 89 |
![]() |
|
27259039-CIMG0708.JPG">
enrikova nona moja cordyline je bila upravo tkva kad sam je dobila a sad izgleda ovako |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
E, da, to bih baš mogla učiniti. Režem već danas.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
barem poreži ove suhe i oštećene listove da je ne iscrpljuju.
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Enrikova nona, ne znam koliko je stara jer smo je u školi dobili od roditelja. Malo me strah rezati je, da je ne uništim potpuno, pa će nekome biti žao.
Milice, krasno ti napreduju sijanci. R.Sara, negdje sam pročitala da je dobro staviti cijelu teglu na kamenčiće u dublji podložak u koji se nalije vode, ali da ne dođe do dna tegle. Ta voda isparava i biljka ima obilje vlage. Upravo to imam namjeru učiniti pa ćemo, uz redovito prskanje i povremeno zalijevanje, vidjeti kako će napredovati. Tek ako ni to ne pomogne, režem je. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Andina, takvu sigurno nemaju, hahaha...baš si me nasmijala. Imaš dvije mogućnosti: odrezati vrh i nekoliko puta dnevno prskati, ako ti potjera ili MBM , novu nabaviti i često je prskati. Tako ja održavam svoju u toplom stanu.
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
šteta ja sam imala slićnu šarenolisnu dracenu pa sam vrh odrezala i stavila u vodu da se zakorjeni a korjen ostavila pa ako istjera istjera ako ne ne tako ću je podmladiti jer je već stara kao i ova tvoja rekla bih po dužini stabljike
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |