Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ponuda i potražnja  -   manči
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

ponuda i potražnja - manči

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
sasafras View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1257
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sasafras Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ponuda i potražnja - manči
    Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 21:19
Ja ti od bobičastog imam sjeme goji, Lycium barbarum. Ako si zainteresirana, javi.
Ništa mi ne pada na pamet
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 09:34
...imam  aloja....čini  mi  si  da  je  jedna  bogata  sa  mladima.....provjerit ćemo  je  li  to  aloja...A  arborescens  zasad  nema  mladih....
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 07:24
ej manči jesam kod tebe vidla aloe?
jel imaš možda koju da je udomim??  Tongue
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 18:10
...šumske  jagode  imam...hvala na  ponudi...

...bršljana -  reznica mogu  narezat ,  možda  se  nađe  i  nešto  sa  korijenom....javit  ću  kad  pogledam  u  đardinu....
Na vrh
macak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 841
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 18:01
Ja ti imam šumskih jagoda ako želiš.
A ja bih malo bršljana, šarenog s velikim listom. One s malim imam.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 22:55
...bravo  Horti......  puno  je  stablo mahunica, još   da  ih  malo  osuši  bura,  opet  je  kiša.....
...par  sam  mladica  prenijela  u  pitare  ali  nije  bilo  sreće ,    ovog  ljeta  su  se  osušili ,   osim  jednog  za  hanu.... 
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 08:19
Manči, jel ti ostala možda koja sjemenčica judinog drvca? Vidim da mene nisi stavila "na dušu" pa te moram podsjetiti LOL.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 11:20
....kat.rea....divno...smile78

...na  sve  bobičarke  sam  mislila....EmbarrassedLOL

....poslat  ću  adresu....
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 00:11
Manči ja ti imam tayberrya. Jagode imam mjesečarke, ako si na njih mislila pošalji mi adresu.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 18:14
....o.k.  goga....još  cvjeta  abelia...
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 17:58
podsjećam te za abeliju.poslala sam ti poruku negdje početkom 9.mj.javi mi da li mi je možeš poslati.unaprijed hvala.Tongue

pozdrav!goga-zg.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 09:47
....maanči  -   traži,  moli,  kumi,  potrebuje ......

tayberi  -   sadnice

aronija  -  sadnice

malina   -  sadnice

kupina  pitoma  -  sadnica

jagoda

i  drugo  bobičasto  voće

Sadnice  bih  kupila  po  razumnim  cijenama,  tek  nekoliko  komada,  ne  radim   plantaže.... 
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2009 u 09:43
...evo  me  u  temi  nakon  1  god....
....pišite  slobodno ako  nisam  nekome  nešto  poslala...izbrisala sam  slučajno  pp,  pogubila  sve  papiriće  i  tako  to.....Embarrassed 

...u  Čaarobnom  otoku  pod  Dnevnici  rada  možete  vidjeti  do  čega  mogu  doći....

...na  "duši"  imam  :

goga-zg  -  abelia

hana  -  judino,  krumpirko  jasminoliki

griva -  ludi  buongiorno,  buhač,  pasiflora

skitnica  -  buhač  (  spreman je,    jedan  preživio  -   javi  se !!!! )

horti  -  sjemenke  judinog

majimaji   -   pasiflora

frida  -   jucca

monna   -  judino

Na vrh
Fatka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fatka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 20:29
Nije nikada bilo problema,samo stavi sjemenke izmedju papira, zalijepi da se ne mradaju.
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 14:59
Sutra šaljem Nataliji  i Fatki....bojim se kako će pismo proć u BIH?
Fatka, bude li problema sa pismima sa sjemenkama? 
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 14:57
...dugo mu je trebalo....ali glavno da je  freško  stiglo..Smile
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2008 u 12:44
manči, stigao paketić!!smile230 sve je svježe, sad ću ja to odmah smile127     Puno ti hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smile79
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2008 u 16:10
manči i meni danas stigao paket,hvala ti !!!!!!!!!!

I isprazni inboxBig%20smile
Na vrh
Jelena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jelena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Rujan 2008 u 15:38
manči,šaljem ti PM ali ti je pun inbox pa ne prolazi...
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Rujan 2008 u 12:42
Telepatija...i ja tebi danas!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.