ponuda i potražnja - manči |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
sasafras ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1257 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 21:19 |
Ja ti od bobičastog imam sjeme goji, Lycium barbarum. Ako si zainteresirana, javi.
|
|
Ništa mi ne pada na pamet
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...imam aloja....čini mi si da je jedna bogata sa mladima.....provjerit ćemo je li to aloja...A arborescens zasad nema mladih....
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ej manči jesam kod tebe vidla aloe?
jel imaš možda koju da je udomim??
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...šumske jagode imam...hvala na ponudi...
...bršljana - reznica mogu narezat , možda se nađe i nešto sa korijenom....javit ću kad pogledam u đardinu....
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Ja ti imam šumskih jagoda ako želiš.
A ja bih malo bršljana, šarenog s velikim listom. One s malim imam. |
|
![]() |
|
...bravo Horti...... puno je stablo mahunica, još da ih malo osuši bura, opet je kiša.....
...par sam mladica prenijela u pitare ali nije bilo sreće , ovog ljeta su se osušili , osim jednog za hanu....
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Manči, jel ti ostala možda koja sjemenčica judinog drvca? Vidim da mene nisi stavila "na dušu" pa te moram podsjetiti
![]() |
|
![]() |
|
....kat.rea....divno...
![]() ...na sve bobičarke sam mislila....
![]() ![]() ....poslat ću adresu....
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Manči ja ti imam tayberrya. Jagode imam mjesečarke, ako si na njih mislila pošalji mi adresu.
|
|
![]() |
|
....o.k. goga....još cvjeta abelia...
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
podsjećam te za abeliju.poslala sam ti poruku negdje početkom 9.mj.javi mi da li mi je možeš poslati.unaprijed hvala.
![]() pozdrav!goga-zg. |
|
![]() |
|
....maanči - traži, moli, kumi, potrebuje ......
tayberi - sadnice
aronija - sadnice
malina - sadnice
kupina pitoma - sadnica
jagoda
i drugo bobičasto voće
Sadnice bih kupila po razumnim cijenama, tek nekoliko komada, ne radim plantaže....
|
|
![]() |
|
...evo me u temi nakon 1 god....
....pišite slobodno ako nisam nekome nešto poslala...izbrisala sam slučajno pp, pogubila sve papiriće i tako to.....
![]() ...u Čaarobnom otoku pod Dnevnici rada možete vidjeti do čega mogu doći....
...na "duši" imam :
goga-zg - abelia
hana - judino, krumpirko jasminoliki
griva - ludi buongiorno, buhač, pasiflora
skitnica - buhač ( spreman je, jedan preživio - javi se !!!! )
horti - sjemenke judinog
majimaji - pasiflora
frida - jucca
monna - judino
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Nije nikada bilo problema,samo stavi sjemenke izmedju papira, zalijepi da se ne mradaju.
|
|
![]() |
|
Sutra šaljem Nataliji i Fatki....bojim se kako će pismo proć u BIH?
Fatka, bude li problema sa pismima sa sjemenkama?
|
|
![]() |
|
...dugo mu je trebalo....ali glavno da je freško stiglo..
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
manči, stigao paketić!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
manči i meni danas stigao paket,hvala ti !!!!!!!!!!
I isprazni inbox
![]() |
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
manči,šaljem ti PM ali ti je pun inbox pa ne prolazi...
|
|
![]() |
|
Telepatija...i ja tebi danas!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |