Podgarić |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Rujan 2008 u 15:57 |
Jako lijepa reprtaža....
Namjeravamo ove jeseni i mi u posjet, jer imam prijateljicu u Kutini koja nas već duže vrijeme poziva, pa ako bude vremena....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prelijep kraj.....uvijek promislim koliko toga još nisam vidjela, posjetila.....
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Predivna šetnja, porušenog restorana se sjeća iz nekih drugih vremena a pesretna sam kad sam vidjela da se uedio novi , posebno me oduševio paviljončić koji je bio stvarno prekasna "kulisa" za vjenčanje.
Macho muškarčić - medeni!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Divan kraj, a ti si nam znala izabrati prave fotke!
Razveseli nas s još pokojom!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A tek ove planinarske staze, obožavam planinariti, znaš baš si me zagolicala - moram jednom tamo. MM ija stvarno stalno negdje idemo, putujemo, planinarimo, uz more i gorje, a uvijek otkrijemo neko mjesto gdje još nismo bili, a željeli bi otići.
Zato su mi ove teme interesantne, jer ima uvijek dobrih prijedloga.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
po meni Triša nema ništa kaj mi nije lijepo u nekom kraju samo treba otići iz četiri zida i istraživati svugdje ćeš naći barem dio di bi mogao uživati i zamišljati kak bi bilo da tu živim |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
baš je lijepo tamo
![]() |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
krenuli smo dalje evo kaj moram obići ali pješke da doživm "planinu" kak Moslavci vole reć a mi im se smijemo jer je Samoborsko gorje veća "planina"
![]() naišli smo na razrušenu kuću koja je negdje do rata bila restoran,nisam nikad bila,a u blizini postoji još jedno jezero na koji dolaze ribiči i kupači i oko 2 km udaljeno od naselja,stvarno šteta ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
dio. ustvari kula je malo obnovljena ima dva kata na koja se možete pentrati i panorama je tu, ali ne znam kojeg dijela
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
uživancija i zamišljanje srednjeg vijeka
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
krenuli smo dalje ali autom jer je MM LJENČINA a ja ću jednom obići sve te dijelove
napili smo se vode stvarno je "zdena" zubi zebu ![]() ![]() ulazak u stari Garić grad ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
nažalost znam jako malo povijesti toga kraja ali mi sviđa doista je pitoma priroda ni ni čudo kaj je Todorić pokupoval pola Moslavačke gore i ima svoja lovišta
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Jelena ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 269 |
krasne slikice....nedavno sam gledala slike sa jednog vjenčanja tu održanog i ostala bez teksta.....
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Moslavina je prekrasna, a tvoje slikice su samo dokaz da je tako.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kaj smo umorni
![]() ![]() motokros staza ![]() spomenik palim borcima NOB-a ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
vidim nema ga a Moslavaca jako malo na forumu pa ja kao njihova snaha predstavljam slikom,inače koliko sam ja primjetila po mentalitetu barem onom koliko ja ljudi poznam doista su pasivni
jedno popodne smo uživali u "friškom" zraku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "morski pas" ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |