tražim ivančice i margarete |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 26 Kolovoz 2008 u 10:29 |
pošto treba preko granice bolje je sjeme jer carine zezaju
ti nama pošalji adresu na pp pa ćemo ti probat poslati u pismu i nadati se da će stiči
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma može kako ne, svih ivančica, samo meni odgovara bolje sjeme, jer će lakše preživit putovanje do mostara. a kako ide to slanje sjemenja uopće
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Imam 2 vrste ivančica, klasične koje cvjetaju cijele godine i velike koje su duplo veće od klasičnih, ali cvjetaju jednokratno. Mogu ti na jesen poslati malo biljčica, jer su se jako razrasle
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
imam one divlje ivančice...donijela sam ih sa livade...imaš sliku u mom vrtu
sad cvjetaju pa ako hoćeš mogu pokupiti sjeme kad se osuši
|
|
![]() |
|
Nina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 30 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 233 |
već neko vrijeme želim ove biljke, ali nikako doći do njih, pa ako netko ima viška sjemenja (nadam se da ih ja kao veliki ljubitelj-laik cvijeća mogu tako uzgojiti), neka me stavi na popis onih koji ih žele u svojoj zbirci.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |