Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Savjeti
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - majoneza
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

majoneza

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: majoneza
    Objavljeno: 29 Kolovoz 2008 u 13:59
Originalno poslano od člana SilveK SilveK napisao:

Vidjela sam na jednoj emisiji na tv-u da je odlično očistiti listove biljaka korom od banane - ima kalija, očisti i nahrani listove i daje im sjaj...a i vrlo je jednostavno

Silvek to je točno što si rekla, lišće jako lijepo sjaji...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
vrtlarica View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 113
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vrtlarica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Ožujak 2008 u 08:51
Došao mi danas katalog od bile u njemu je i sprej za sjaj lišća na akciji, veliki substralov 40 kn
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Veljača 2008 u 00:40
Vidjela sam na jednoj emisiji na tv-u da je odlično očistiti listove biljaka korom od banane - ima kalija, očisti i nahrani listove i daje im sjaj...a i vrlo je jednostavno
Na vrh
vrtlarica View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 113
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vrtlarica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2008 u 17:41
ima za kupiti vidjela sa u Pevecu veliki sprej! Prvo lišće obrišete od prašine i zatim  sa tim sprejom pošpricate a on cvijeću daje prekrasni sjaj, hrani lišće i najbolje odbija prašinu!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2007 u 20:32
Ružo,imam upisanu majonezu umjesto pivaWink
Na vrh
ruža View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 119
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2007 u 16:27
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

Ja pivom mažem listove.Ružo,kud majonezaLOL,ne počne to smrditi nakon par dana? Ok,probat ću da MM ne kradem pivoCool
    stavi se u maloj količini, tako da se ništa ne smrdi. sasvim malo na krpicuBig%20smile
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2007 u 15:09
ja sam jedno vrijeme mazala sa bjelancetom i secerom
tako sto ih dobro umutim i mekom krpom mazem
ucinkovito samo za par mjeseci
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2007 u 10:41
Ja pivom mažem listove.Ružo,kud majonezaLOL,ne počne to smrditi nakon par dana? Ok,probat ću da MM ne kradem pivoCool
Na vrh
Nina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 233
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2007 u 23:09
nikad mi to samoj ne bi palo na pamet, ali ću probati
Na vrh
Donata View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2260
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Donata Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2007 u 22:47
Ružo ideja ti je stvarno originalna....ClapClap Probat ćemo....
Na vrh
ruža View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 119
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ruža Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2007 u 22:18
 što stavljate na kućno bilje za sjaj  listova???  ja ih mažem majonezom 2 puta godišnje i prekrasno izgledaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.