moji kilometri |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 10> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 30 Svibanj 2010 u 01:15 |
imaš posebno zanimljive biljke, ali ona ljuta tamna papričica i ova WOW!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malo ali lijepo. (Mislim malo slikica).
Stvarno ne znam što je zanimljivije tamni turski klinčići ili ono što cvate i bijelo i roza.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
dugokosa kako sad izgleda t.karanfil,a i ove druge biljkice su interesantne?
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovakve turske karanfile još nisam vidjela, stvarno su posebni
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Pozdrav.
Lijepe su ti slikice.
Ove dvije slike i biljke su mi predivne i neobične.
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Dugokosa, pozdrav
![]() Pregledala od prve do zadnje stranice i ima svašta lijepoga! Ali ove nove slikice su fenomenalne usitinu, ovi tamni turski klinčeki su prekrasni ![]() |
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
isto pojma nemam
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
nemam pojma al je crvenih i bijelih cvjetova
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
konačno ,čekam od prošle godina i evo ih tamni, tamni turski klinčeki
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
ma trčim ja po ambulantama i previše
![]() nego nešto sam zaboravila andrein rad ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Stići ćeš sve kad dođeš u mirovinu!
![]() Naravski, ako ne budeš čuvala buljuk unuka,kuhala za užu i širu obitelj, trčala po ambulantama i tome slično!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma u pravu si, ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivne biljkice!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Kad dolazi neka vrsta mlječike u sanoborske krajeve?
![]() Iduće godine nam priprema kadulje u tonovima! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ona black pearl ljuta papričica je baš ineresantna i dobro slikana, bijeli mak je prekrasan.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dugokosa, pa baš mislim na tebe, e eto ima tu svašta predivnog, baš super sada znamo što je u trendu, imate ćemo o čemu pričat kad se vidimo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
ne ljutim se ja na nedolascima ili možda dolascima u moj vrt i ja odem neke vrtove možda sam i bila u svima , u nekima sam ostavila trag a u nekima ne al nemojte mislit da mi se ne sviđaju vaši ak nekaj ne komentiram jednostavni volim uživati i bez riječi
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Dugokosa, jako lijepi vrt imaš al najviše me je oduševio pogled iz tvoje kleti. Prekrasno nešto! Sa svih strana!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Super je cvijeće..mene su oduševile papričice, tako su cool..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |