Evo što ja radim........ |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Korisnik | |
VERA1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 18 Srpanj 2011 u 16:14 |
Oprosti na tako kasnom odgovoru , to je od drva vrbe.
MOJ MUŽ si malo dao truda i napravio da spriječimo našeg kućnog ljubimca Askara- prekrasan bigl- da skače preko kamenjara .
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
VERA1 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
vauuuuu kakva biljka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da i mene nije dugo bilo. Sad imam malo više vremena jer sam u mirovini pa ću malo više biti tu.
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
To su znači bili tvoji cvjetovi, a ja se mislila kod koga sam ih vidjela. Ni mene nije dugo bilo na forumu pa sam štošta pozaboravljala.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Evo još malo novih slikica:
Ovogodišnja moja "tropska palmica", ova prvi puta cvate, ona koju sam postavila slike prije na ovoj temi mi je preko zime uginula (lukovica nije prezimila), imam sada dvije mlade lukovice koje su po prvi puta procvale, stare su četiri godine i tek sad cvatu
viseće peralgonije kombinacija bijelo-crveno (crvene još nisu procvale)
Limun
|
|
![]() |
|
Dobro kažeš milica7,
ali dan mi tako brzo prođe , imam osjećaj još brže nego dok sam radila.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kažu: nije posao zec, neće uteći
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ma ja ništa ne stignem jer se lijenim. Sjedim za kompjuterom, malo čitam, tu i tamo TV. Sve u ime reume, artritisa nekog prolaznog oštećenja živca u laktu. A da bih mogla više, mogla bih.
![]() |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivan kamenjar
![]() Od kojeg je drveta ona ogradica, baš mi se sviđa ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Baš tako , imenjakinjo, još se nisam navikla na mirovinu, nedostaje mi posao i stalna trka i "frka" , a sad kad sam doma ništa ne stignem. Poznato? |
|
![]() |
|
Ejla penzićko, što je? Ma nisi valjda i ti jedna od onih što više nemaju vremena?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Nadam se da ćeš se češće javljati,šteta je ne vidjeti tvoj prekrasni cvijetnjak. |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Pa svakako hoću. Sad sam u mirovini pa se nadam da ćew biti i više vremena.
|
|
![]() |
|
E da te nije dugo bilo, istina. Hajd sad nadoknadi.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nije me bilo dugo , evo par detalja ovogodišnjeg cvjetnjaka
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
O onoj čudnoj smrdljivoj tropskoj biljci sam čitala nešto kod nekoga na ovom forumu i gledala fotke iz vrta ali se ne mogu sjetiti kod koga.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Ne moraš, hvala. Imam ju. Bila je samo malo manja od tvoje i ja okasnim sa sklanjanjem. Prvo je dobro pokisla a onda su došle hladnoće. Odmah iste noći je pala temperatura. Ukratko, negdje iz korijena je izašla mladica i sad raste opet jedra i vesela, ali daleko od onog što je bila. Nije ju teško nabaviti, ali je zadovoljstvo kad ju, kao, spasiš i gledaš da opet napreduje.
![]() |
|
![]() |
|
Danas sam ujutro prije posla malo pljevila po kamenjaru i morala sam malo poslikati magnoliju koja je ponovo procvala i moj "nepoznati cvijet" ![]() ![]() ![]() ![]() a ovaj je sam niknuo u kamenjaru , lukovica ostala u zemlji od prošle godine pa sam i zaboravila na nju i evo raste
![]() i još novih cvjetova ispred kuće
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 4> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |