frida - početnički vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 24> |
Korisnik | |
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 17 Veljača 2013 u 19:54 |
Frida prozvana si!!!!!!!!!!!!!
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepo
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prošetala sam tvojim vrtom. Nadam se novim sikicama uskoro
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
i nekoliko širih pogleda
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
...ostali cvjeteki koji su opstali
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nakon ovih ljepota oko Nove godine, uslijedila je veljača sa , za nas Dalmoše, "debelim snijegom....gubici u vrtu su bili neizbježni...sve žute ivančice ( a bili su to veliki grmovi) nisu izdržale, đirani isto :(
Na sreću mislim da su to jedini gubici... Za Uskrs slika je ipak uveseljavala, a favoriti su se pokazali tulipani ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
frida imal zime
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Dugo nisam bila u tvom vrtu pa su promjene u njemu jasno vidljive. A mimoza!!! Savršeno!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
stvarno ste vi na moru na povlaštenom mjestu, kad vidim ove cvijetiće odmah mi zamiriši proljeće
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma šta reći ,za mene nestvarno,ne mogu da vjerujem iz ovog mog sniježnog okruženja da sve to negdje ima,predivno
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
mimoza ,ostici
![]() |
|
![]() |
|
...pa jel to normalno? Cvjeta li i kasnije? |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe je Nova počela rascvjetano i plodno
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Znaš da moj jorgovan ispod balkona cvate u ovo doba već treću godinu,ali ove godine baš bogato.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
...bolj rečeno i nije bilo zime....samo, da ne udari u travnju...
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Pa kod tebe je već stiglo proljeće ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Virnula sam u tvoju temu, samo sa jednim ciljem, da vidim da li je mimoza počela otvarati prve cvijetiće!!! I izmamila si mi divan osmjeh na lice!! Baš su prekrasne!!! Ja opet pokušavam sa par mladica i jednom većom biljčicom, koja nije kupljena iz plastenika, nije nafilana hormonima, a nešto sam i naučila iz svojih pogrešaka!!
A tvoj jorgovan i mladi krumpir su pravi izazov!! O rasvjetanim ostičima mogu samo sanjati!!!! Čisti inat, kod mene ništa, ali neću odustati!!! Sretna ti Nova!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Cvjetići koji su uljepšavali vrt 1. siječnja 2012.
![]() naravno, mimoza ![]() ljubičasti ostić ![]() i one su uvijek prisutne ![]() bergenija prve godine cvjeta ![]() čuvarkuća ![]() ruže ![]() ![]() cvijet jorgovana mi nikako nije jasan u ovo doba ![]() ..i na kraju , nije cvijeće, ali je tek izađeno iz zemlje - mladi krumpiri ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Cviće je lipo, ali u ovu uru kad smo gladni biram lignje
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
black ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2011 Status: Offline Bodovi: 61 |
Obožavam gledati ove početničke vrtove i njihov razvoj od početka ,,,, kako nastaju od obične zapuštene zemlje -do raja na zemlji !
Prekrasan doživljaj ! ![]() |
|
Onaj tko se ne usudi dirati trnje - neka nikad ruža ne poželi !
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |