Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 37> |
Korisnik | |
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 13 Veljača 2015 u 10:35 |
katruža vrt me je odusevio svaka ti cast ove cvijetne kombinacije obaraju s nogu , a crveni oleander ti je prekrasan njega jos nikako nemogu uzgojit svratit cu opet da pregledam ove prekrasne stranice
![]() |
|
Nihil agenti dies longus est. - Ništa ne radeći, dan je dug.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Slažem se sa Bugicom,krasna kombinacija...............
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
![]() [/QUOTE] Predivna kombinacija!
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
lijepo, naročito penjačica
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ovaj vrt je stavrno nešto posebno.
A kombinacija ruže i klematisa Klematis i ruže zajedno su predivni
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno, pogotovo ruže
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
predivni prizori kod tebe katruza....prelijepo!!!
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Prekrasan vrt! Prekrasne ruže, prekrasno cvijeće! Tako je sve lijepo uredno, iskombinirano, vlada sklad i ljepota!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Prekrasno je kod tebe !
Divila sam se tvojim zdravim ruzama ! ![]() (ja imam s mojima problema) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
raskošno kao i uvijek
![]() ![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
desert rose ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Klematis i ruža su pravi prijatelji!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
..danas sam prošetala svih 36 stranica, cvijeće ti je predivno...naravno i vrt i povrće u njemu..reci mi molim te kako uspijevaš uzgojiti tako velike bugice pošto nisi na jadranu i dali krumpirko prezimljuje vani
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Jednom riječju predivno!
Prvo sam mislila da ruže caruju, a onda sam vidjela krompirka i zanijemila. Moj naklon, majstorice!
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Katruža, obožavam navratiti u tvoj vrt jer je sve prekrasno, krumpirko ti je predivan. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
napasla sam oči od zadnji put kad sam bila.....koliko ljepote na dvije stranice, svaka čast !!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sve ti je lijepo i napredno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |