Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Skitam se i snimam
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Skitam se i snimam

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Skitam se i snimam
    Objavljeno: 15 Srpanj 2008 u 09:23
Nek još netko ima WC kao ja na moru u vikendici-šatoru - superiška.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2008 u 08:55
Kaj ne vidiš fotke? 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2008 u 23:41
posle klope nista drugo ne preostaje.
A fotkice?
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2008 u 22:57
To je za kad se prejedeš krušaka!
smile198
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2008 u 22:55
Klonja!

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2008 u 22:54
Pa valjda će biti još koja slikica, iako su ove kruškice njam, prave mlade, ukusne.
RIJEKA

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2008 u 22:23
Fina priroda Slavonije. smile50

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2008 u 09:17

Toliko poznatih slika,- a uvijek izazovu neke leptiriće u trbuhu - predivno, očekujemo još, jer su slike super.

Imaš pravo ja od svojih slika radim sama razglednice i šaljem ih poznatim i dragim ljudima u kuverti, svi su prezadovoljni.

RIJEKA

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2008 u 23:48
Ovo je fotkao Miha!

Moment u Kraljevici!
Maca gleda mene i ko zna kaj si misli!!

i naravno ljuljačka za brodoveLOL

Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 20:42
Uh- uspjelo je ovaj put! Pinch - eto ni smajlića mi neda odabrati nego stavi po svojoj želji- smrklo mu se!! Wink
Ostatak putopisa bu stavljen idućih dana! 
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2008 u 20:39
Pokušaj dva! Server zeza!
Nemam pojma kaj sam napisala prvi put, ali evo fotkica-razglednica od ovog vikenda!
Ko će kupovat razglednice kad ih možemo napraviti!!

Kraljevica

Obilaznica Rijeka

Motovun

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2008 u 19:33
ufff...sve je predvno sem slike zmije(jezim se jos uvek),a tek plaaaasiiiim!Slike su stvarno predivne!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2008 u 11:44
Predivna slika - da naravno i ja sam slikala taj najduži dan, pa još tako krasan,  ah trknuti prirodoljupci.
RIJEKA

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2008 u 22:52
Divno i ja sam taj dan bila na nekoj čuki i slikala najduži dan i najkraću noć, solsticij  ( slomila jezik od ove riječi )......
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2008 u 21:46
Jedan sumrak najdužeg dana u godini.  Pogled iz doline prema Plešivici.

Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2008 u 15:56
Divno, zima,zima!!!!
Vratite nam zimu!!!
Pa sad , ne baš pravu zimu......hm......može opet proljeće.....Confused
Na vrh
miha-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1099
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miha-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2008 u 15:42
Evo još malo, za danas, osvježavajućih slika...

...štihača je zakon...
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 23:30
Baš je super slikica Šefi!!! Clap
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2008 u 22:26
Dugi topli dani pred nama! Nekom će biti ljepo i uživat će u  toplini kao gušter, a neko će žudjeti za hladnim zimskim danima. Ko bi nam svima ugodio!
Za one koji vole hladnije dane evo jedan mali detalj ove zime.
Paukova mreža sa injem

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Svibanj 2008 u 22:23
Divno Miha isti problem imam i ja - toliko toga poslikam,a onda kad bih htjela stavit najljepše - sve su mi najljepše.
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.