Skitam se i snimam |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 15 Srpanj 2008 u 09:23 |
Nek još netko ima WC kao ja na moru u vikendici-šatoru - superiška.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaj ne vidiš fotke?
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() A fotkice? |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
To je za kad se prejedeš krušaka!
![]() |
|
![]() |
|
Klonja!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa valjda će biti još koja slikica, iako su ove kruškice njam, prave mlade, ukusne.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Fina priroda Slavonije.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Toliko poznatih slika,- a uvijek izazovu neke leptiriće u trbuhu - predivno, očekujemo još, jer su slike super. Imaš pravo ja od svojih slika radim sama razglednice i šaljem ih poznatim i dragim ljudima u kuverti, svi su prezadovoljni. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Ovo je fotkao Miha!
![]() ![]() Moment u Kraljevici! Maca gleda mene i ko zna kaj si misli!! ![]() i naravno ljuljačka za brodove ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Uh- uspjelo je ovaj put!
![]() ![]() Ostatak putopisa bu stavljen idućih dana! |
|
![]() |
|
Pokušaj dva! Server zeza!
Nemam pojma kaj sam napisala prvi put, ali evo fotkica-razglednica od ovog vikenda! Ko će kupovat razglednice kad ih možemo napraviti!! Kraljevica ![]() ![]() Obilaznica Rijeka ![]() Motovun ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ufff...sve je predvno sem slike zmije(jezim se jos uvek),a tek plaaaasiiiim!Slike su stvarno predivne!
|
|
![]() |
|
Predivna slika - da naravno i ja sam slikala taj najduži dan, pa još tako krasan, ah trknuti prirodoljupci.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Divno i ja sam taj dan bila na nekoj čuki i slikala najduži dan i najkraću noć, solsticij ( slomila jezik od ove riječi )......
|
|
![]() |
|
Jedan sumrak najdužeg dana u godini. Pogled iz doline prema Plešivici.
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Divno, zima,zima!!!!
Vratite nam zimu!!!
Pa sad , ne baš pravu zimu......hm......može opet proljeće.....
![]() |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Evo još malo, za danas, osvježavajućih slika...
![]() ![]() |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Baš je super slikica Šefi!!!
![]() |
|
![]() |
|
Dugi topli dani pred nama! Nekom će biti ljepo i uživat će u toplini kao gušter, a neko će žudjeti za hladnim zimskim danima. Ko bi nam svima ugodio!
Za one koji vole hladnije dane evo jedan mali detalj ove zime. Paukova mreža sa injem ![]() |
|
![]() |
|
Divno Miha isti problem imam i ja - toliko toga poslikam,a onda kad bih htjela stavit najljepše - sve su mi najljepše.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |