Razmnožavanje monstera |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 28 Siječanj 2010 u 17:29 |
ja sam joj odrezala vrh i stavila u vodu (pustio je korjene), a tu gdje sam odrezala izrastao novi list
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Naca ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samo da dodam da reznice moraju imati deo stabla iz kog ce isterati jist i sa donje srane(u vodi )koren
![]() |
|
![]() |
|
salidocarpus ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 22 |
kika,hvala ti puno
|
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Može i to vrlo jednostavno. Reznice grana stavi u vodu i brzo će pustiti korjenje. |
|
![]() |
|
salidocarpus ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 22 |
zanima me dal se može monstera razmnožavat?ako može,kako?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |