Iznošenje ljetnih biljaka i cvijeća na balkon. |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 01:13 |
pozdrav cure.
Ja sam iznijela van na terasu oleandere,adam,muškatle,i još neku lozu neznam kako se zove ali ima na mojim slikama pa pogledajte pusaaa. a isto sam iznijela i difenbahiju i kaktuse pa ako slučajno zahladni idu opet unutra ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam iznijela oleandere, maslinu i ostale trajnice koje sam ove zime i ovog proljeća prikupila ali većinom je to na natkrivenom balkonu, za ostalo nemam hrabrosti još uvijek
![]() |
|
![]() |
|
daaa ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 44 |
jel ste počeli iznositi cvijeće van?
|
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
Ma ja sam freak , kad ima dosta sunca ja iznesem anđ. trube , maslinu , yuku preko dana na sunce pa kad sunce zađe vratim u " zimski " hodnik. S obzirom na veličinu pitara nemojte se čudit kad javim da sam nešto istegla.
|
|
DON´T WISH FOR IT,
WORK FOR IT. |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
Mi još naše biljkice držimo u kući na toplom. Još prije neki dan je bilo mraza kod nas, pa i nije baš zgodno da ih iznosimo. Prevelike su temperaturne razlike između noći i dana.
|
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
|
Naca ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 117 |
i ja sam iznela oleandere,opuntije,epiphulum i agavu
![]() |
|
![]() |
|
vrtlarica ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 113 |
Ja sam svoje oleandere iznjela van jučer a živim u podravini!
Ne brinem previše jer oni mogu podnjeti hladnoću do -5 a to ne vjerujem da će biti ali sam ih zbog mraza stavila na južnu stranu gdje je natkrito i tako svake godine početkom trećeg mjeseca! ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kako ja nisam ni iznjela puno toga van tako ni nekih posljedica nije bilo. Hibiscuse sam unjela u kuću(bili su odmah do vratiju) kaktusići su bili na polici pa sam ih, zajedno sa policom, samo premjestila u šupu.Kalanhoa mi ostala na terasi no ništa joj nije bilo,osim kaj je procvala
![]() |
|
![]() |
|
Naca ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 02 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 117 |
meni je napolju oleander a danas mu se prdruzili i epiphulum i opuntije nece im smetati ove temperature a ako bas zazimi idu u nutra. |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kod mene zamislite u Rijeci tuča, a moje sve male slatkice, prenježne vani.
Bio je juriš s dva kišobrana, stajala ja iznad njih i čini mi se da sam uspjela spasiti. Kako ih je gomila, mislim da ih je preko 500, ako neka i ode, što mogu, ali za svaku će mi biti muka, jer prvi puta ove godine to radim tako obilato. Kad je tuča prestala s njima nazad u podrum, već sam ih premještala nekoliko puta, ma gdje je to proljeće- ne mislim na ono "naše"
proljeće, ono je tu često.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
meni nije nikakvih, bar koliko ja vidim. doduše bila sam begoniju elatior iznijela na balkon, al sam je prije nevremena vratila u stan. u majke mi je sve cvijeće vani, ona ga ni preko zime ne unosi, čak su joj ovaj vikend procvjetale neke lukovice šta je sadila. doduše nije baš toliko mi zahladilo, koliko je bilo kiše i vjetra, pa će vjerovatno sve bit ok.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Samo da pita dali je bilo kakvih poteskoca sa biljkama koje su bile vani, ovih par dana kada je zahladilo???
|
|
![]() |
|
lana_1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 1069 |
i mojoj mami je sve vani , točnije njoj krepa ono u kući a vani preživi rekla sam ja njoj da je ona čudna biljka ![]() meni na balkonu stoje neke biljke šta su isključivo sobne i ne smeta im bura, doduše jest da je balkon uvučen pa nisu na direktnom udaru, ali u svakom slučaju drago mi je da mogu prezimit na balkonu jer ih u stanu ne bi imala gdje smjestiti ![]() |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
moje cviće je cilu godinu vani, malo se zna smrznit kad jako zaladi, ali sve je to zanemarivo
|
|
|
|
![]() |
|
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Probaj ga zaliti. Meni se isto desilo sa zumbulima koji su precvetali. Prvo sam ih, kako je zatoplilo, nekoliko dana iznosila van, na sunce. Svaki put bi im list klonuo, obesio se. Kada ga zalijem, on se opet uspravi. Sada su vec vani posadjeni. Takodje, kada sunce jako bije, list im klone.
|
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
pa ja sam se baš jučer i sama osvijedočila da je tome tako . iznesla sam amarilis da ga presadim i u roku pola sata listovi koji su stajali kao strele visoko , klonule su i sada tako stoje samo cvijet je ostao uspravan i sam strši , dok su listovi obješeni
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
svi se mi lako povedemo i zanese nas toplo vrijeme....
ALi priroda zna biti varljiva i treba ostati razuman... biljke su osjetljive. Pogotovo kada izađu iz zasticenog prostora....
Jos uvijek je zima i to ne treba zaboraviti
|
|
![]() |
|
hvala admin evo danas malo zahladilo i na jugu pa ću sačekat ipak malo...sjećam se jedne godine pao snijeg na 28.03. pa znam kako ovo razdoblje može biti varljivo
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mislim da joj ne bi trebalo ništa biti. samo nemoj ostetiti korjenje prilikom presađivanja i mislim da bi trebalo biti ok!
|
|
![]() |
|
jedno pitanje za znalce-kako uskoro mislim presađivati biljke zanima me da li smijem presaditi begoniju elatior ako cvjeta, trenutno je u stvarno maloj posudi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |