Zvončike - Campanula |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 11> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 29 Travanj 2016 u 10:31 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Žao mi je što ti nije preživjela... nadam se da neće i moja biti kratkog vijeka... Na stranici uzgajivača piše da je zimootporan i da je samo važno posaditi ga prije kraja ljeta da se stigne ukorijeniti... vidjet ćemo... Nisam ga još posadila, ali prije sadnje ću mu svakako odrezati cvjetove... Kaže i da ju treba dobro zaljevati, držte mi fige da uspije, stvarno je predivna...
|
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
janja-nja-nja ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 01 Studeni 2014 Lokacija: Predgrađe Zg-a Status: Offline Bodovi: 217 |
Ja sam kupila od nekog nizozemskog proizvođača u kauflandu prošle godine sličan zvončić i nije prezimilo. Dosta loše je podnijelo i prve kiše kod mene. Odmah su cvjetovi stradali kao kod maćuhice.
Ali to bi i podnijela, samo da je zimu preživjelo. Ali nije.
Uživaj u njoj dok traje i držim ti fige da poživi kod tebe dugo jer i meni su preslatki ti nježno plavi cvjetići- |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Nemam nažalost, ali ovo je stvarno divno. Prelijepa ti je. Obožavam plave cvjetiće.
![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
![]() |
|
NinettA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
|
|
![]() |
|
Rajski vrtovi, FLORAMYE
![]() |
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1331 |
NinettA - slikica ti je predivna!
U ovaj tmuran, kišni, hladan dan baš mi je gušt vratiti se malo unazad. |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Pokusala sam ti poslati poruku , nije proslo jer meni faliju one sve kvacice , a obzirom na to da ja moj laptop koristim i u DE , nisam nista mijenjala ! Molim te posalji mi adresu na pp tako da ti mogu poslati sjeme ! ![]() |
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Žuto-plava kombinacija uvijek izgleda efektno, al ovo je stvarno posebno.
|
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
božur3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
Izvrsno gutefee!
![]() |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Nema brige , u momentu , termin povratka visi malo u zraku ali za par dana cu imati bolji pregled ,
napravila sam si ceduljkicu da ne zaboravim ! ![]() |
|
![]() |
|
božur3 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 186 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vidjela si draga , moja lokacija je "tu i tam" , ja sam sad "tam" , moje su isto jako visoke , ja bi ti rado poslala sjeme ali moram biti "tu" ! Eto , ako ne dobijes druge , ja ti mogu sjeme poslati cim se vratim , jer sam ipak uspjela nesto spremiti . ![]() PS Oprosti , zaboravila sam ti pozeliti dobrodoslicu , puno zadovoljstva a naravno i uspjeha ! |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
božur3, jesu, trajnice su. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |