Moj mali gradski vrt |
Odgovori | Stranica 123 50> |
Korisnik | |
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Tema: Moj mali gradski vrt Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 20:24 |
Evo i mene u tvoj vrt. Ono čučanje kraj kukurijeka mi je 'ludo' kao da si Rodinov 'Mislilac'. Misli Tija misli hoće li ili neće još koji procvasti. Jesi li vidjela H. lividus iz Poredenonea? Znat ćeš zašto ih je rainčica prozvala srebrencima. Već tragam za njima.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 16:05 |
Prekrasno Tija, valjda će to malo snijega uskoro nestati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
primorka
Mladi grm Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 12:05 |
Lijepi kukurjeci, malo me je sram, ali ja ih nikada uživo nisam vidjela, ali zato uživam u tvojima.
I kako spriječiš macu da ti ne kopa po biljčicama?
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 12:02 |
Proljeće u polovici vrta, ostatak zime u drugoj polovici i ti u majici, na osvjetljenoj, proljetnoj strani... Lijepa fotka!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
mali gogo
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 11:37 |
Uuuu, lijepo....
Ma šeta li se to bucmasti mačor po gredicama ?
Divim se onom cvijetu, ustvari majčici prirodi koja ga je tako lijepo oslikala.
Ne mogu se načudit njezinoj mašti. Učinila je svijet šarenim, različitim, bogatim...
Za razliku od nas ljudi koji smo toliko ograničeni da sve pokušavamo uniformirati, ujednačiti, pojednostaviti......
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 11:00 |
napokon stize proljece
|
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 10:16 |
Hvala Bogu Tija, dočekale smo da se ukažu krpice zelenila između bijelih otoka. I ne samo to! Ima već i cvjetića. Nemaš pojma koliko me vesele tvoje slike, to je navještaj početka vrtlarske sezone i kod nas kontinentalaca. |
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Objavljeno: 15 Ožujak 2010 u 09:36 |
Rein, pitao me dragi jednom da li da mi da ravnalo pa da mijerim svaki dan koliko poraste.
Cimi, ovi bijeli su zaslužni za moj ulazak u svijet trajnica i moja prva kupovina u Decori, s njima je sve počelo, a ostalo je "povijest", a ovaj drugi je Baka Bein.
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 21:56 |
Vidim na slici da sa nestrpljenjem gledaš da li je počelo konačno rasti... a kukurjeci su krasni - jesu li od Bake Bee?
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 21:41 |
Aaa,vidi se,vidi.A ova tvoja poza je tipična i za mene!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
Tija
Cvjetni guru Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 21:10 |
Lora stiže to proljeće konačno i k nama, već sam ga se zaželjela. Vesna, znaš da mi pjesma još dugo dugo nije "izlazila iz glave", fenomenalni su. Ups, hvala na posjeti.
|
|
v e s n a
Nedavno posijan Pridružen: 02 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 52 |
Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 20:46 |
Aha, kako je lijepo kad se sve budi.Pozdrav Čakovcu!
|
|
melody - dubrovnik
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 20:37 |
Do jućer snijeg, a danas ova ljepota
Jednostavno ti dobronamjerno zavidim. Kod mene to ide nekako sporo
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
Tija
Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 20:15 |
|
|
Tija
Objavljeno: 14 Ožujak 2010 u 20:08 |
Evo i kod mene počelo Konačno Proljeće, zbilja za ne povjerovati, pa evo "svježih" fotografija; i da procvale su moje ljubavi Helleborusi
u išćekivanju daljnjih cvijetića........
|
|
Tija
Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 20:39 |
BB a imate Vi fotke od tih Kukurjeka? A kakvi su to srebrenci u pitanju? Meni vijuge ništ ne rade pomozite.
Baka za snježne izvrtite stranice unatrag imate jednu i to Vam je stanje i danas. Ja jedva čekam pravo proljeće u vrtu, kavu s prijateljima i takve slatke stvarčice, ovaj snijeg me umara više uživo a kamoli da ga još i na slikama gledam.
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 08:00 |
Evo i ja sam svratila u nadi da ima neka nova sličica, makar sniježna. Uposli ti tvog osobnog fotića neka "skine" nekoliko sličica i u ovom pustom, šašavom, vremenskom dobu. Sigurno će njegovo oko naći neki zgodni motiv. |
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 06:47 |
Je je rainčica, dobro ti vijuge rade, srebrenci su u pitanju. Ostao mi samo jedan s variegiranim lišćem, a srebrenci su mrak. Tija da ti ne začatam temu, da te ne držim u neizvjesnosti, riječ je o novim kultivarima kukurijeka. Sad ne samo da su se stručnjaci bavili bojom i oblikom cvijeta, nego je i lišće posebno, ludnica...
|
|
rain
Mladi grm Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 22:39 |
Jooooj,sad sam se sjetila,znam ,znam,sigurno ste trznule na one srebrence...
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
Tija
Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 21:33 |
Pa nisam ni otišla, samo sam "oživila". Polako draga moja, kod mene još nema pravog proljeća, ali bi će.
Znaš što ja ti nemam pojma što je Beić napikirala. Beić znate i ja se nebi štela mešati ali što ste napikirali???? Čujte ovo je jako "podlo" mislim tak me vabiti k sebi jest da sam u petak u Zagrebu ali drugim poslom i nemam nažalost vremena doći do Vas, a Vi bi baš mogli do "nas" tamo negdje u centru i još si dobre fotke pogledate (sad bude me Perla zezala da nemam pojma gdje je što u Zagrebu i da bolje da ne pričam "bedastoće") pa da mi referirate "narudžbu".
|
|
Odgovori | Stranica 123 50> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |