bubamara početnica - prvi rad |
Odgovori |
Korisnik | |
maredelmare
Odrastao grm Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 18 Ožujak 2010 u 12:19 |
Evo ja malo kasnim ..odkad sam ovde nisam još uspila sve galerije pogledat-uvik počnem...prva, druga..pa možda i treća strana...i dalje ne uspijem, obično moram prekinit razgledavanje. Tako sam tek sad vidila ovu galeriju, strašno mi se sviđa ova kutija s ladicama a la Sarah Key....ali onaj okvir na kojem si kako kažeš, vježbala....ajme šta je dobar, predobar...ja bi ga tako rado upoznala s mojom bubamara košaricom!
|
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
bubamara22
Odrastao grm Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
inspiraciju sam dobila upravo na ovom forumu, mislim pod temom printevi za decoupage, ali onda kad sam krenula tražiti još po internetu našla sam brdo toga......nema kakavih nema, prekrasne su.......
|
|
Šeflera
Trajnica Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni motivi! Uvijek sam voljela ove slikice koje si ljepila!
|
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno!
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oprosti previdjela sam.. onda s nabu budeš podjelila koju novu ideju za Božično ukrašavanje?
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam, imaš još u temi tete salete za ladimirevce, jer sad sam na božičćnim ukrasima.......
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bubamaro.. pa nije valjda da si stala na tome? Idemo dalje!!
|
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla, bubamaro
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidiš kako ti dobro ide a i radovi su lijepi!
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eo sad sam uspjela....hvala iris....
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dražesno uređena kutijica, stvarno mi takva treba za slaganje nakita (evo dobrog razloga da krenem put Ikee!)
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo popravila sam linkove a ti vježbaj za drugi put
|
|
FranjicaZG
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na žalost nisi uspjela staviti fotkice, pokušaj ponovvno. Slijedi uputstva koja imaš na forumu za stavljanje fotkica. Sretno!
|
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ovo je okvirić na kojem sam se vježbala...... |
|
bubamara22
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo nadam se da sam uspjela staviti slike.....i usput da se zahvalim svima na savjetima........ovo je obična drvena kutija iz ikee, ima raznih varijacija, s 3, 5, 9 ladica, pa možete birati i košta 10 eura.......vrlo je praktična i poprilično velika, u donje ladice stane papir dimenzija A4, a same ladice su i poprilično duboke pa su praktične za nakit, uredski materijal i slično...........kutija je inače od svijetlog drveta, ja sam je obojala decormatt bojom, a ove slike koje vidite su sličice s interneta isprintane na obični papir i mnogo je jednostavnije za izrezati nego salvete........a uzoraka ima da vam pamet stane.......eto.......čekam komentare...... |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |