Literatura o cvijeću |
Odgovori | Stranica 123 6> |
Korisnik | |
Sanja123
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 04 Siječanj 2012 u 20:59 |
Evo link za knjigu o kaktusima (za download)
http://www.scribd.com/doc/69475069/Fleischer-Schutz-Gajenje-Kaktusa |
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Sanja123
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 2021 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da malo obradujem ljubitelje biljaka. Ovo je veoma zanimljiva knjiga na 242 stranice, na hrvatskom jeziku, mnogo slika, obuhvaća rezidbu i mnoge druge savjete za voćke, grmove, cvijeće.....
http://www.scribd.com/doc/14857025/ABECEDA-REZIDBE-A4 Ova je o vegetativnom razmnožavanju 225 stranica, na hrvatskom jeziku http://www.scribd.com/doc/30806924/Abeceda-vegetativnog-razmno%C5%BEavanja Uzgoj voćaka, 47 stranica, na hrvatskom jeziku http://www.scribd.com/doc/35503274/Uzgoj-vocaka Nadam se da će Vam biti jednako korisne koliko i meni. Pozdrav |
|
U jednom malom dijelu svijeta ja sam najvažniji čovjek.Bog me je postavio ondje,dodijelio mi posebno mjesto s posebnom zadaćom.On čini sve da u tom svijetu budem sretan-a ponekad mi pomaže cvijećem.
|
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas kupljena moja prva "cvjetna" knjiga
"Cvijeće u stanu i na balkonu-veliki priručnik o vrtu" u izdanju Marjan tiska, kupljeno u skolskoj knjizi... 70kn... slično velikoj enciklopediji, samo na 230 stranica i 10 puta jeftinije... srce me strefilo kad sam vidjela velikoj cijenu... al dragi je vidio pogled u mojim očima kad sam je uzela u ruke, a rođendan mi i nije tako daleko |
|
Lilly
Odrastao grm Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš tu stranicu Leo comerce,ovo gore ti je broj iz Rijeke al našla sam ja poslovnicu i u zagrebu ali nemaju trenutno knjige o kaktusima,dobit će tek za mjesec-dva. Na njihovoj stranici je i broj i adresa.
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja bi narucila knjigu o kaktusima jel ovaj broj vrijedi? i jel znate koju dobru stranicu gdje ima knjiga o cvijecu,narucila bi si neke o sobnom...
|
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E hvala ti Triša,nazvat ću ih i nek šalju!!!! Ja sam iz okolice Zagreba.
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam gdje živiš, ali u Rijeci je ima na Srdočima u Leo komercu, ali ako odeš na internet naručiti kod njih knjigu dobiješ je poštom, a ako još nešto naručiš pa je račun više od 50 kn ne plaćaš niti poštarinu.
Evo ti broj telefona na koji se možeš informirati.
051 625-910
051 625-476
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Lilly
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Reci mi molim te Triša,gdje ima za kupiti ta knjiga o kaktusima?? Obožavam ih i već dugo tražim knjigu samo o njima i nigdje da bi ju našla,koju god prelistam o kaktusima ima jako malo. Baš bi željela tu kupiti,a nije ni skupa!!!!
|
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja od"lea" puno kupujem,no ne u knižari nego kod jednog"stričeka" Nekad smo ,usput kad smo na kavu išli,kupili barem 2(MM sebi i ja sebi)knjige od njega.Naravno da nam je uvijek dao popust pa smo još više od njega kupovali.One moje knjige o cvijeću nisu bile ispod 200kn a on mi uvijek dao za 40-50%manje.A izbor im je strašan,nema čeg nema,ako i trenutno nema,za par dana dobiju.
|
|
andrea01
Cvjetni guru Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S "Leom" sam i ja jako zadovoljna. Baš sam se počastila prošli tjedan sa knjigom "Razmnožavanje i uzgoj mladica" i dobila na poklon Mjesečev kalendar!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Knjižara me oduševila, jer ima strašno puno različitih knjiga, sigurno pedesetak o bilju i cvijeću, što me strašno iznenadilo, a jako im je zgodan i katalog- za one koji nisu s riječkog područja - to je riječka ura na Korzu, na koju smo strašno ponosni, jer dok nije bilo mobitela, bilo je nekako najzgodnije naći se "pod urun".
|
|
RIJEKA
|
Triša
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo zgodne knjižice, koja košta samo 43 kn, a u njoj ima nekih dosta zgodnih stvari.
|
|
RIJEKA
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čime ću ja skratiti duuuuge zimske večeri koje dolaze.... |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ili posuditi od tebe DVD
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne spada baš striktno u temu, ali da sad ne otvaram novu: Uz časopis Drvo znanja za 9. mjesec, br. 117 (još se može naći ponegdje na kioscima, ja sam ga pronašla jučer) imate fenomenalan dokumentarac na DVD-u: Prvi cvijet, dokumentarac o potrazi biologa za prvom biljkom koja je imala cvijet...danas sam ga pogledala i oduševljena sam, pa želim to podijeliti s vama: u zapadnoj Kini na planinama Hengduan (tak nekak) je u zadnjem ledenom dobu preživjelo najviše cvijeća na svijetu, tamo na samo par kvadrata raste nezamisliv broj vrsta cvijeća...to je mjesto porijekla ljiljana, irisa....pravi botanički vrt. I ono zanimljivo što su botaničari otkrili nakon razrade biljnog DNK: bliski srodnici su ruže i tikvice, jagode i marihuana... uglavnom, vrijedi pogledati dokumentarac, pa svakako preporučam nabaviti časopis, br. 117
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja imam sljedece knjige:Uzgoj ruza,Cvijece u vrtu,Ruze,i jos 2 male knjizice o uzgoju cvijeca. slike ce biti tu,cim ih uslikam
|
|
Branka
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ja to volim kupovati mada se dosta stvari i ponavklja , ali uvijek i ima nešto novo. flore su mi prije bile jako zanimljive , ali u zadnje vrijeme su ponavljali dosta stvari , ali ja ih sada i ne vidim da su u prodaji . kad gosd sam nekom posudila . (MMmi kaže - piši )a ja nisam pa sam bez nekoliko vrlodobrih brojeva i ostala , a kupovala sam redovito nekoliko godina , jer sam skupljala po brojevima ali -luda glava, sad mi je žao ali svejedno zavidna polica ja još uvijek tu - ali sad pišem kome šta dajem - nek se nađe
|
|
SilveK
Neukroćena biljka Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Po meni dosta šturi, ali ono: kratko i jasno" o svakoj biljci. Prvi dio knjige samo fotke, sortirane po grupama bilja i bojama, drugi do knjige tekst, nazivi po abecedi i kratki opis, osnove o biljci. |
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
branka i ja bi k tebi na čitanje i listanje
|
|
xenia64
Mladi grm Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jao Branka, ja bih kod tebe mogla "zimovati", tj. provesti zimu pretražujući tvoju policu sa knjigama i časopisima. Ovi moji "Lijepi vrtovi" i par Flora su se već izlizali od silne upotrebe. MM se baš jutros našalio i rekao da sam ja to već toliko puta listala da je čak i on zapamtio slike.
|
|
Odgovori | Stranica 123 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |