Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj prvi rad ..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moj prvi rad ..

Odgovori Odgovori Stranica  123 16>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: moj prvi rad ..
    Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 12:06
 Faint ...kutijica je preslatka i prigodna za malu princezu, oba etuija famozno izgledaju, no ja sam još uvijek očarana naplavinama draga Duda i pomalo zavidim na tom jednostavnom ali neposrednom dodiru s morem, pa makar i u vuko... Wink
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 11:00
Brodići, kutijica, etui....neznam što mi je ljepše!smile89
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 10:19
tanke anđo makar mi se na tim etuiima na slikama ne vidi ali mi se borala na nekim mjestima salveta nikako nisam mogla uredno nanjeti cijelu salvetu..
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 21:17
Izvrstan 2K! Super!
ANĐELKA
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 20:48
evo ovo sam napravila za mamu njezin je bio ružni smeđi nadam se da će joj se svidjeti
i naravno da su slike koma
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 20:26
anastazija može proč i kornflex Wink ...hvala cure smile79
nego kami kakav printer?..ja imam onaj aparat sve u jednom(telefon,fax,kopirka) jel taj ok? jer vidim da neke su cure spominjale laserski pa ipak mislim da to moj nije..
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 16:03
sve mi je baš baš lijepo. nema govora o izlaženju iz štosa. ako i jesi vidim da si se brzo oporavila. dakle, u žgancima je tajna.... a meni su tako bljaaak, kao da pijesak jedeš.
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 15:31
ne znam sto mi je ljepse, etui ili kutijica... ma znam, ja sam ipak ljubiteljica kutijica Clap
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 14:28
duda, za printeve ti treba samo funkcionalni printer doma, bijeli papiri
i hrpa web stranica sa slikama (imaš na forumu linkova kolko hoćeš),
a struju i internet imaš Big%20smile

etui je divan (kao i ona vilinska kutijica i brodići Embarrassed),
ako ti što znači, inspirirala si me da se primim jednom nekih etuija koji su otrcani već...
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 14:15
smile141
ANĐELKA
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 09:59

lula..smile78

file ja ti baratam samo sa salvetama te printeve nemam trenutno mogućnost nabaviti jer ja živim u vukoj...i tu kad prestanu turisti sve stane misle valjda da na otoku nema živih..ma za sve pametnije moram u Šibenik a dok mi je MPK još mala nemogu laprdati po Šibeniku
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 09:51

Super da li je to na etuiu salveta ili print?

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 09:51
Mislim draga moja da ti sve manje žganaca treba...prekrasan etui...pre pre prekrasan...smile71
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 09:47
Vidim ja da ti svako jutro jedeš žgance ko i ja, bravo za nasThumbs%20Up
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 09:42
hvala Dorina nisam baš majstorica al se trudim do tog naslova treba puno još "pojesti žganaca" Wink
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 09:40
ponukana lulinim divnim etuiima ovo je moj pokušaj da sredim svoj stari
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 09:31
Duda prekrasni radovi, baš si majstorica Thumbs%20Up
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 09:28
hvala vam..eto moj život je obilježila lavanda i brodovi..pa su u tom smijeru  moji radovi
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 07:59
Kutijica je super,ali mene osobno si kupila brodovima,fenomenalnismile69
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Studeni 2009 u 07:55
Duda ovo je prekrasno! Ne znam šta bi izdvojila, da li kutijicu ili ono sa brodićima, ma sve je fenomenalno!
ANĐELKA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.