Gioiaa-dnevnik |
Odgovori | Stranica 123 39> |
Korisnik | |
viridarivm
Već proklijao Pridružen: 22 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 224 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 09 Veljača 2012 u 14:25 |
|
|
Sponzorirani linkovi | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam sijala lješnjake , ali niti jedan nije nikao
Ovo me podsjetilo na tvoju klupicu i tvoj prekrasni vrt. http://photobotanic.photoshelter.com/image/I0000i2VlnusUirs |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas 4 ljesnjaka
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
juce je posadjena smokva
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
rado bi ja u Sarajevo!ali samo ako nije 06.maja jer tad slavim...
trave su predivne,i ljeti i u jesen ,a jos su ljepse u paru sa trajnicama |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, rijetko svratim ovdje, ali znaj da si mi često u mislima, a posljednje godine i ja uživam u travama, prekrasne su. Nikad mi nije bilo toliko važno da mi je dvorište šareno, iako volim i cvjetnice, ali biljke koje imaju atraktivan list, vlati trave to je ono predivno.
Sve se nekako nadam da se u maju vidimo u Sarajevu, tebi to i nije tako daleko!
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ima,ima,samo nek fino prezimi,travama se najvise radujem
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajme noviteta ma
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i stoji na kamenu,ali malo je nakrivljena,i problem je to ispraviti...
stigle su nove biljke dve potentille,f.Glenoroy Pinkie,i Red Ace... -pseudosasa japonica, -alyssum saxatile, -echinacea purpurea alba, -liriope muscari ingbersen, -penstemon barbatus praecox x nanus, -ophiopogon japonicus, -calamagrastis acutiflora karl forester, -sedum cyaneum, -sedum ery.mediovariegatum, -sedum matrona, -sedum herbstfreude, -geranium sang.max frei -geranium x magnificum, -pennisetum al.little bunny -chasmathium latifolium i to je to za ovu godinu |
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ti ljepo napravi klupicu i imaš uspomenu na djeda i kuću
Bila bi lijepa kad bi stajala na kamenu |
|
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas je na redu sadnja dva badema(bajama),1 aronija,jastucac(aubretia gracillis),potentila nitida,semervivum arachnoideum(paukova mreza),erica carnea white,erica carnea pink,i spanski zvoncic...
|
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga smrcko,nije klupica,ali zarko bi zeljela da bude...to je stari prag od dedine kuce,kojeg se ne zelim rijesiti...samo tesko ga je izmjestiti.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo je sve prekrasno i sada u jeseni a tek na proljeće......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad je netko vrijedan sve pozlati, ni zima nije prepreka predivnom vrtu.
Sad sam dobila ideju kad sam vidjela onu tvoju betonsku klupicu, ako jeste klupica. I ja ću naći dva velika kamena, i na njih naštiklati drvenu klupicu. Ova klupica |
|
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga GIOIAA,
Pošalji pp-adresu,
šaljem ophiopogon japonicus!
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uh Gioo... Divan popis i krasno iščekivanje!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ocekujem nove biljke
potentilla fruticosa Glenory Pinkie, potentilla f.Red Ace, Pseudosasa japonica, alyssum saxatile, aster alpinus happy end, echinacea purpurea alba, helenium aut.rotgold, liriope muscari ingbersen, penstemon barbatus praecox x nanus, ophiopogon japonicus, calamagratis acutiflora karl forester, sedum cyaneum, sedum erythrostictum mediovariegatum, sedum matrona, sedum herbstfreude, geranium x magificum, geranium sang.max freii, pennisetum alop.little bunny, chasmanthium latifolium... |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nadam se mali kaktus
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj,koliko si novih ruža posadila,pa to će na proljeće biti pravi raj za oči
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
gioiaa
Opcije poruke
Hvala(0)
|
posadjene su i 2 vatrena trna,crven i narandzast
|
|
Odgovori | Stranica 123 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |