Mimulus - Mimulus aurantiacus |
Odgovori | Stranica 123 5> |
Korisnik | |
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 05 Lipanj 2014 u 10:30 |
Milice7,ja svo svoje cvijece zaljevam sa vodom u koju sam dodala supstral.Iskreno na svom mimulusu niti sam gledala niti trazila sjeme,ali sam nasla dvije mladice(samo) u zardinjeri.ove godine cu bas gledati za sjeme pa ako uspijem sakupiti javim se .
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imala sam ga nekoliko puta ali svake godine moram kupovati novi jer mi ne ostane ni do kraja toplih dana, bez obzira na prihranu i polijevanje.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
dea78
Mladi grm Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
dea78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
dea78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod mene je na suncu cijeli dan a sunce je od 8-20 bolje rec svo cvijece mi je cjeli dan na suncu.
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
bugicaza5
Cvjetni guru Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je za čuti da može biti i na suncu, to nisam znala, mislila sam da striktno mora u polusjenu.
|
|
dea78
Opcije poruke
Hvala(0)
|
da malo obnovimo temu za ovu godinu,ja imam puzavi mimulus orange vec 2 godine u kamenoj zardinjeri.Nisam ga rezala u jesen kako mi je covjek rekao,nego je ove godine pustio nove izboje i pun je cvijetova.cijeli dan je na suncu do sad ga nisam zaljevala jel ga dosta zalijeva kisa al po ljetu ga zalijem svaki drugi dan.
|
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
Sandra Šteko
Nedavno posijan Pridružen: 12 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 41 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni je sestra danas dala sjemenkice mimulusa.Može mali savjet.Da li mi je kasno sad još sijat i gdje i kad ako mi uspiju tražit vlastito sjemenje da ih opet imam narednu godinu.Unaprijed vam hvala
|
|
vila2
Mladi grm Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vrlo zahvalna biljka! U poluhladu mi je cvala prekrasno čitavo ljeto, a sad sam ju spremila u negrijani hodnik, pokupila sjeme, pa ćemo na proljeće vidjeti dalje Uopće nije zahtjevna, ali voli dosta vode...
Evo mojih mimulusa |
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo ga dobro zalij, voli dosta vode. Oporavit će se za dan-dva.
|
|
astrid7
Novo sjeme Pridružen: 09 Travanj 2012 Lokacija: Sesvete, Zagreb Status: Offline Bodovi: 23 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bok..imam problem kupila mimulus ( cijena 5kn) isad kad sam ga presadila povenuo je.... [:^(] što da radim [:?:]
|
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A ja ga dobila danas priko veze za 12 kuna a inaće je 15.
|
|
flover
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/c029%5b1%5d.gif" height="32" width="90" align="absmiddle" alt="smile227" />prvi pit se susrećem s ovim cvijetom,predivan je
|
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam ga i ja, danas čovjek imao samo crveni, kaže u subotu će imat i žuti, nadam se kao Silvestrin!
|
|
astrid7
Novo sjeme Pridružen: 09 Travanj 2012 Lokacija: Sesvete, Zagreb Status: Offline Bodovi: 23 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bok..ja danas vidjela ovaj cvijet...i definitivno ga u pon kupujem...
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Natalija hvala na savjetu, nisam bacila teglu mada je grozna za pogledat u polu sjeni je
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anči nemoj još bacati teglu... i moj svake sezone nakon cvatnje izgleda kao da je pokojni, ali nekim čudom se oporavi, ili se osjemeni sam od sebe ili...
uglavnom ovo mu je treća sezona stavi ga u neku polusjenu i dalje povremeno zalivaj, možda te iznenadi |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
javljam tužnu vijest da je i moj mimulus pokojni...nikako se nije uspio oporaviti od mojeg izostanka zbog godišnjeg odmora
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moj je propao bio je na jakom suncu ,puno sam ga zaljevala i sad ga više nemam
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Silvestra
Odrastao grm Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imala sam još dva ali se nisu pokazali reprezentativni,ovaj je ok.ali je imao dugu stanku između cvatnje.Imala sam ih na suncu i ne vole ni hlad ni sunce već polusjenu.
|
|
Odgovori | Stranica 123 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |