Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 126> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23 Veljača 2017 u 08:41 |
Nisa...hvala na javljanju...
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Veseli me da si nam se vratila i da nisi zaboravila staviti slike
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Za sve vas...
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Draga Aralija...
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Hvala draga gute Fee...nadam se da si dobro ti i tvoja porodica
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Leona ![]() ![]() |
|
Volim ljude koji su kroz slucaj usli u moj zivot i odlucili u njemu ostati !
|
|
![]() |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Samo da vas pozdravim i kazem,rado vas se stalno secam..
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
lavice, uvijek te lijepo sresti na ovim stranicama
![]() |
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
zelim samo da vas pozdravim..
![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Hej, Leona...
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Sjetim se i ja tebe
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Leona, dobro da si makar malo zavirila.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Samo da vas pozdravjm i kazem da se vrlo cesto setim svih vas...
PS.pokusala sam preko teletona ubaciti neku slikicu ali mi ne ide..ljubim vas ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
I ja se pridružujem ekipi kod zavirivanja. Leona, puno pozdrava ti šaljem!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |